Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Print this post

BON JOVI LIVE IN ATHENS, GREECE DVD

Η τελευταία ανάρτηση στο παρόν ιστολόγιο γράφτηκε πριν από ένα μήνα και παραπάνω. Η ανάγκη ιστολογικής και διαδικτυακής απεξάρτησης ήταν αναγκαία. Ειδικά το πρώτο. Το διαδίκτυο το χρησιμοποιούσα για τα απαραίτητα. Email, εκπομπές στο ραδιόφωνο, Skype και τίποτε άλλο.
Και τι να έλεγα; Τα ίδια και τα ίδια που λέω τόσα χρόνια; Μήπως θα άλλαζε
και τίποτα; Να πω ότι μου ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας και με δηλωθέν εισόδημα 6500 ευρώ έπρεπε να πληρώσω και 56 ευρώ; Όχι δεν ήταν λάθος, τα σιδέρωσα κανονικότατα!
Χαίρομαι που απείχα γι' αυτό το διάστημα και γενικότερα που αραίωσα κατά πολύ τις αναρτήσεις μου αυτό το καλοκαίρι. Βρήκα την ευκαιρία να ασχοληθώ με άλλα ουσιώδη κατ' εμέ πράγματα. Διάβασμα βιβλίων, παρέα με τα φιλαράκια και σαφάρι εργασίας το οποίο απέδωσε το απόλυτο τίποτα. Τέλειωσε και το ταμείο ανεργίας και από αυτό το φθινόπωρο αν δεν βρεθεί κάτι την κάτσαμε τη βάρκα! Με τα πετρέλαια και όλες τις τιμές ανεβασμένες θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.
Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ο καθένας κοιτάζει να βολευτεί με ότι έχει, με ότι μπορεί να βρει και ότι μπορεί να δημιουργήσει. Δυστυχώς επειδή δεν έχω τίποτα είπα να δημιουργήσω κάτι και να το βγάλω προς πώληση.
Έκανα ένα DVD Bon Jovi Live in Athens. Το περιεχόμενο του DVD διαρκεί περίπου τρεις ώρες. Έχει δώδεκα tracks, photos, backstage tour, pre-show party και Circle experience με αμοντάριστα πλάνα μέσα από το circle για να δείξω την ατμόσφαιρα που επικρατούσε εκεί μέσα στης 20/7/2011 στο Ο.Α.Κ.Α. όπου διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα η συναυλία των Bon Jovi.
Το Bon Jovi Live in Athens, Greece DVD μπορείτε να το προμηθευτείτε κατόπιν παραγγελίας και θα σας αποσταλεί μέσω ΕΛ.ΤΑ. Η τιμή του ορίζεται στα 15 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά). Σε περίπτωση αποστολής εκτός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής κοστολογούνται ανάλογα με τα τιμολόγια των ΕΛ.ΤΑ. Η πληρωμή γίνεται μέσω Pay Pal. Το κατάλληλο κουμπί υπάρχει πάνω αριστερά στη σελίδα του Radio hackaday (donation button) και στο παρόν blog. Όποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να στείλει μέσω Pay Pal μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email για να του δώσουμε αριθμό λογαριασμού τραπέζης για να κάνει κατάθεση σε κάποιο κατάστημα.
Το Radio hackaday, το παρόν ιστολόγιο και το Locus Blogus δεν έχουν έσοδα, ούτε διαφημίσεις. Αν θέλετε μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια που γίνεται με μια δωρεά μέσω Pay Pal. Οποιαδήποτε προσφορά ευπρόσδεκτη. Δυστυχώς η οικονομική κρίση και η ανεργία μας αναγκάζουν να ζητάμε δωρεές. Μακάρι να μπορούσα να βρω χορηγούς που να καλύψουν όλα τα έξοδα και να το προμηθεύσω εντελώς δωρεάν στον καθένα σας αλλά αυτό για την ώρα είναι εντελώς αδύνατο.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του DVD. Για μεγέθυνση τους κάντε διπλό κλικ πάνω τους.
Κλείνοντας θα χαρώ αν κάνετε follow στο Twitter, like στη σελίδα στο facebook και add στο facebook. Ανάλογα banners με links θα βρείτε στη δεξιά στήλη του παρόντος blog.
Τέλος θα ήθελα τα σχόλια σας και τις εντυπώσεις σας και εδώ μέσω σχολίων και στο facebook αλλά και με emails. Αν δε σας είναι κόπος κάντε ένα feedback.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το Radio hackaday και διαβάστε το ανάλογο post. Αν θέλετε διαδώστε το. Ευχαριστώ!







buzz it!

14 σχόλια:

  1. Αντε jim καλές πωλήσεις εύχομαι!
    Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για όλους και ο χειμώνας ακόμα χειρότερος προβλέπεται!
    Θα το περάσουμε όμως και αυτό το λούκι είμαστε συνηθισμένοι!

    Τα θαλασσινά μου για καλό ΣΒΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @zoyzoy Γεια σου ζουζού μου... χαθήκαμε λίγο... Το καλοκαίρι προτίμησα να απέχω για να φορτώσω μπαταρίες αλλά από το Σεπτέμβρη και πάλι θα τα λέμε... Ευχαριστώ για τις ευχές σου. Εμείς είμαστε συνηθισμένοι στα δύσκολα... αυτοί που θα βρεθούν προ εκπλήξεως είναι οι νεόπλουτοι με πλάγιο τρόπο και οι έχοντες και κατέχοντες, οι βυσματίες που βολεύονταν λόγω γνωριμιών και λοιποί. Εμείς τι είχαμε τι χάσαμε... Μια ζωή άφραγκοι είμαστε, μια ζωή παλεύαμε με την ανεργία, μια ζωή δυσκολίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!
    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Γεια σου Σκρουτζάκο.. Καλό φθινόπωρο να έχουμε και καλό μήνα. Σιγά σιγά να μεζευόμαστε στα ιστολόγια μας ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς τι είχαμε τι χάσαμε... δεν είχαμε ρε Τζίμ, γιατί..... άντε να μην αρχίσω και γράψω κανα κατεβατό! Είμαι επισήμως άνεργος πάλι, περισσότερα θα σου πω αλλιώς και μόλις συνέλθω μιας και έχω κανα δεκαήμερο να κοιμηθώ. Όσο για το cd θα τ'αγοράσω κανονικά ρε καρντάση να συννενοηθούμε μόνο οκ θα σου τηλ. όταν μπορέσω τρέχω και δε φτάνω πάλι χαχα τι είχαμεν τι χάσαμεν... Άϊντε ωρε, καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @rrage ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!!! Την υγεία μας να έχουμε πάνω απ' όλα και τα υπόλοιπα φτιάχνονται. Keep the faith.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @spyros1000 Γεια σου Σπυράκο... εδώ είμαι... σε λίγο θα ξεκινήσω και πάλι αναρτήσεις... απείχα για να ξελαμπικάρω... έκανα και άλλο ενα ραδιοφωνο. www.bonjoviwebradio.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το λίγο έγινε πολύ και πέρασε άλλος ένας μήνας ε;
    σε περιμένουμε να ξέρεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά είσαι Jim?
    Σε χάσαμε τελείως δίνε που και που στίγμα ότι είσαι καλά μας ξέχασες τελείως??

    Καλό μήνα με φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @zoyzoy Γεια σου ζουζουνάκι. Θα επανέλθω. Δε σας ξέχασα, απλά ασχολούμαι πάρα πολύ με το νέο μου δημιούργημα wwwe.bonjoviwebradio.com. Σήμερα στις 7μμ θα είμαι στον αέρα. Απλά είναι αγγλόφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θα συνεχίσεις να μας κάρτα παρέα; Γιατί λες πως Η ανάγκη ιστολογικής και διαδικτυακής απεξάρτησης ήταν αναγκαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;