Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2007

Print this post

"ΑΝΟΧΗ...... ΩΣ ΠΟΤΕ;"


Πριν από λίγες ώρες έβλεπα το δελτίο ειδήσεων του ALTER μέχρι που μια είδηση με εξόργισε. Η εθνική ομάδα σκοποβολής της Ελλάδας ταξίδευε οδικώς για τη Σερβία για να συμμετάσχει σε αγώνες. Στα σύνορα στους Εύζωνες οι Σκοπιανοί μας έκαναν την κασκαρίκα! Δεν επέτρεψαν την ελληνική αποστολή να περάσει μέσα από το κρατίδιο των Σκοπίων με αποτέλεσμα η τελευταία να αλλάξει δρομολόγιο και να πάει από τον Προμαχώνα στη Βουλγαρία και από εκεί στη Σερβία. Ταλαιπωρία στο φουλ!!!
Σαν πολύ ανοχή δε δείχνουν οι άρχοντες του κράτους; Γιατί να ανεχόμαστε τέτοια ξεφτίλα και να μην αντιδρούμε; Γιατί όλοι να θέλουν (τα γειτονικά μας κράτη) να μας πηδήξουν και εμείς να φερόμαστε με το γάντι στα Σκόπια;
Τι σκατά θέλουν οι Σκοπιανοί και μας προκαλούνε χωρίς λόγο; Γιατί οι πολιτικοί μας δεν ασκούν βέτο (αυτό είναι και το μοναδικό χαρτί που μας έμεινε) για την ένταξη τους στο Ν.Α.Τ.Ο. και στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αυτό το κρατίδιο και οι πολίτες του επιβιώνουν χάρη σ' εμάς, στην Ελλάδα και αυτό είναι το ευχαριστώ τους;
Ο απόδημος ελληνισμός έχει ξεσηκωθεί για άλλη μια φορά και διοργανώνει συλλαλητήρια και εμείς εδώ κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Άλλο ένα παρατράγουδο ήταν και αυτά που είπε ο υπουργός εξωτερικών στους έλληνες μουσουλμάνους της Κομοτηνής. Τους παρότρυνε να αποκαλούν τους εαυτούς τους Τούρκους.
Το κακό τρίτωσε με την επίθεση που δέχτηκε δημοσιογράφος (ανταποκριτής του MEGA) στην Κωσταντινούπολη από Τούρκους (εθνικιστές προφανώς).
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

buzz it!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;