Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Print this post

"Ο ΔΟΛΟΣ ΕΝΟΣ POST ΤΟΥ BLOGGER PETRAKEAS"

Με αφορμή το post του blogger Petrakeas γράφω τα παρακάτω. Το λοιπόν ο συγκεκριμμένος blogger ανάρτησε στο www.cull.gr σήμερα στις 18:24 ένα post με τον τίτλο "ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ". Το συγκεκριμμένο post λέει ότι υπάρχουν κάποιοι bloggers που χρησιμοποιούν την επισκεψιμότητα του blog τους για προσωπικό όφελος και ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Αυτό που δε λέει ο Petrakeas είναι το τι συμβαίνει όταν κάποιος κάνει κλικ για να δει το συγκεκριμμένο post. Έχει ένα link που σε προτρέπει να κάνεις κλικ για να δεις ένα video. Κάνεις κλικ και αντί για video μεταφέρεσε στο site: www.publicpet.gr και βλέπεις ότι έχεις ψηφίσει τον blogger που προανάφερα για να κερδίσει ένα laptop Sony Vaio. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.
Τόσο δύσκολο είναι ρε Petrakeas να ζητήσεις την ψήφο μας απ' ευθείας; Τόσο απελπισμένος είσαι για ένα laptop;

Σας παραθέτω το συγκεκριμμένο post:


  • No related posts

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ.

buzz it!

6 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον γελοίος ο blogger στον οποίο αναφέρεσαι...Καλά έκανες και τον ξεμπρόστιασες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην τον άφηνα. Τέτοιες κουτοπονηριές τις σιχαίνομαι. Όποιος θέλει ας το μεταδώσει. Για να μη νομίζουν μερικοί ότι είναι έξυπνοι και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μαλάκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hackday είσαι εκτός θέματος πραγματικά για τον πολύ απλό λόγο ότι το post είχε χιουμοριστικό χαρακτήρα και επειδή δεν μπορεί κάποιος να κερδίσει πολλές ψήφους με αυτόν τον τρόπο σε αυτό το διαγωνισμό.

    Οπότε σε όλα τα άλλα που γράφεις για ψηφοθηρία κλπ απλά δε τα σχολιάζω γιατί όπως καταλαβαίνεις δεν ισχύουν.

    Και χαλάρωσε λίγο! Σιγά μη κάνεις και σταυροφορία για το φοβερό θέμα που ανακάλυψες... Αν είχες διαβάσει περισσότερα post μου (ή με ήξερες) θα καταλάβαινε ότι δεν έχω ανάγκη να χρησιμοποιήσω αθέμιτα μέσα για να πετύχω κάτι , πόσο μάλλον για ένα διαγωνισμό για laptop..

    Το ποιος είναι γελοίος ας το κρίνουν οι αναγνώστες.. Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ~~hackaday~~,

    δεν είναι μόνος του ο petrakeas. Είναι αρκετοί που συμμετέχουν σε αυτόν τον διαγωνισμό και βρήκαν αυτόν τον τρόπο να μαζευουν ψήφους. Δες το και αλλιώς, δεν είναι έξυπνο; Αν το έκανε μόνο ένας ,ναι, θα φαινόταν γελοίος όπως είπε ο άττακτος. Μα είναι μπόλικοι και το έχουν σαν παιχνίδι μεταξύ τους! Δεν είναι κακό. Το πολύ πολύ πατάς σε όλους τους "συνδεσμους" που βάζουν και έτσι παίρνουν όλοι από ένα ψήφο!

    ¨Η πατάς μόνο στον σύνδεσμο αυτουνού που βρήκες την ιδέα εξυπνότερη!
    Κι εγώ χτες που διάβασα το ποστ σου, είπα ( μέσα μου! ) "μα τι άλλο πια ;"

    Μα σήμερα που πήρα γραμμή τι παίζει, γέλασα και το βρήκα έξυπνο. Αν δεις τα μπλοκς τους , έχει πλάκα , γιατί κάνουν και αναφορές ο ένας στον άλλο και γενικώς βγάζει γέλιο. Τι κατεβάζει όμως το μυαλό του ανθρώπου, ε;

    ~~Petrakeas~~,
    κατάλαβε κι εσύ όμως πως αν ο hackaday είχε δει μόνο εσένα, ήταν φυσικό να του ρθει "κάπως" και να σκεφτεί όπως σκέφτηκε!

    Οποτε.....Ειρήνη Υμιν!

    Aντε και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν ανακάλυψα κανένα φοβερό θέμα ούτε κάνω σταυροφορία. Άνοιξα το συγκεκριμμένο post και όταν είδα τι είναι, ένιωσα ότι με κοροϊδεύουν.
    Όσο για το χαρακτηρισμό "γελοίος", εγώ δε σε αποκάλεσα έτσι.
    Το μόνο που έκανα ήταν να σε ξεμπροστιάσω.
    ~~nellinezi~~
    όντως ήταν το μοναδικό. τέτοιου στιλ,
    post που άνοιξα. Απλά δε μ' αρέσει να με κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @nellinezi έτσι είναι! Και μάλιστα το post το έκανα αφού την πάτησα από αντίστοιχο post σε ένα forum που μπαίνω.
    Anyway, peace!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;