Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Print this post

Ο SANTA HACKADAY ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ BLOGGERS

Γεια σε όλους. Σήμερα δε θα γκρινιάξω. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Κάνω δώρο μια συλλογή με σπάνια τραγούδια. Πρώτες εκτελέσεις Jazz και Blues μουσικής οι οποίες χρονολογούνται από το 1916 μέχρι το 1947. Γνωστά και άγνωστα τραγούδια που ερμηνεύουν καλλιτέχνες όπως ο Louis Armstrong, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Glenn Miller και άλλοι. Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε την πρώτη εκτέλεση του Route 66 που έγινε πασίγνωστο από τους Rolling Stones.
Χθες έκανα αυτή τη συλλογή από την προσωπικό μου αρχείο. Γιατί έβαλα αυτού του είδους μουσική και τόσο παλιά τραγούδια; Αν και ροκάς ποτέ δε λέω όχι στην καλή μουσική. Είναι τραγούδια που αξίζει να μάθουμε και να θυμόμαστε. Τέτοιες μέρες ας ακούσουμε και κάτι διαφορετικό. Βρισκόμουν στο δίλλημα να επεξεργαστώ ψηφιακά τα τραγούδια για να μην έχουνε αυτό το φύσημα λόγω της παλαιότητας τους και να μη νομίζετε ότι τα ηχεία σας πετάνε σκόνη. Δεν το έκανα γιατί κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα αφήσουμε ως έχουν. Αυτό το φύσημα των τραγουδιών είναι που θα μας μεταφέρει σε άλλες εποχές. Παλιότερες. Αυτό το φύσημα προσδιορίζει τη γνησιότητα και την αξία της μουσικής μέσα στο χρόνο.
Το link για να κατεβάσετε το δώρο είναι:
http://rapidshare.de/files/38067567/blog_gift.zip.html
Μπαίνετε μέσα στο site του Rapid Share με το παραπάνω link. Θα δείτε ένα πίνακα με δύο στήλες (Premium και Free). Στο κάτω μέρος της σελίδας κάνετε κλικ στο κουμπί Free. Περιμένετε περίπου ένα λεπτό και θα σας δωθεί ένας κωδικός όπου θα βάλετε μέσα στο πλαίσιο και πατήστε download. Σε λίγο θα έχετε το δώρο στον υπολογιστή σας. Για να κάνετε αποσυμπίεση αρχείου πρέπει να έχετε Win Zip ή Win Rar. Το αρχείο θα είναι διαθέσιμο στο Rapid Share για ένα μήνα. Καλή ακρόαση και καλές γιορτές!
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!!!!
Υ.Γ.1: Πείτε σε όλους όσους γνωρίζετε να κατεβάσουν αυτά τα τραγούδια. Αξίζει.
Υ.Γ.2: Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα τραγούδια.

buzz it!

3 σχόλια:

  1. Πήγα να κάνω download το δώρο σου (σήμερα 24/12), αλλά το αρχείο δεν υπάρχει πια.
    Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της στιγμής ή αν το Rapid Share κράτησε το αρχείο μόνο 1 εβδομάδα...
    Θα ξαναπροσπαθήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τσεκάρισα. Το αρχείο υπάρχει. Έκανες κλικ κάτω που λέει free? Διάβασε όλο το post και τις πληροφορίες. Μόλις το κατέβασε ένας φίλος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;