Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2008

Print this post

Ο ΑΔΙΑΤΡΗΤΟΣ Α.Σ.Ε.Π. ... ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου, είχα ανεβάσει ένα post με θέμα τις προκηρύξεις, τον Α.Σ.Ε.Π. και τα βύσματα. Χθες έλαβα ένα email από έναν αναγνώστη. Ζήτησα την άδεια του για να το δημοσιεύσω και μου έδωσε το ΟΚ αρκεί να κρατηθεί η ανωνυμία του. Τον ευχαριστώ και σας το παραθέτω. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αγαπητέ φίλε.

Με αφορμή το σχόλιο σου για τον ΑΣΕΠ και τον καημό σου για εργασία θέλω να σου αναφέρω ένα περιστατικό πραγματικό το οποίο αποδεικνύει ότι και ο ΑΣΕΠ «μπάζει».

Σε μια δημόσια υπηρεσία το 2000 εμφανίστηκαν κάποιοι με μόνιμη πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ και ω τι σύμπτωση ήταν όλοι από μια συγκεκριμένη περιοχή της Πελοποννήσου και μάλιστα μερικοί και από το ίδιο χωριό!

Οι άνθρωποι ήταν ψηφοφόροι κάποιου πράσινου βουλευτή βεβαίως και άκου πως τους βόλεψε (πολύ μάγκας).

Τους πηγαίνει από το χεράκι όλους σε μία συμβολαιογράφο και καταθέτουν ότι βρίσκονται σε διάσταση με την σύζυγο τους και ότι έχουν την επιμέλεια των παιδιών!!! Αυτομάτως πριμοδοτήθηκαν με μόρια από τον ΑΣΕΠ με συνέπεια την υπεροχή τους έναντι άλλων υποψηφίων.

Η συνέχεια γνωστή. Είναι μόνιμο προσωπικό.

Στα γράφω αυτά για να καταλάβεις ότι στην Ελλάδα ποτέ δεν ήταν ο συντομότερος δρόμος η ευθεία…

buzz it!

6 σχόλια:

 1. σε αυτήν την χώρα ζούμε,χώρα που τα παντα είναι αδύνατα και τα πάντα δυνατά.κάποτε λέγαμε πότε θα πάρουμε ένα μέσο να κινηθούμε,τώρα λέμε που θα βρούμε ένα μέσο να προσληφθούμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Mi kathesai kai tous koitas, pane se ena eisagelea kai rixtou st aftia tin katagelia. Kai sto synigoro tou politi. Kounisou, mi tous koitas...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @dimitris Δυστυχώς φίλε μου αυτό το post είναι ένα email που έλαβα και δεν έχω τίποτα στοιχεία στα χέρια μου. Καταγγελία μπορεί να κάνει αν θέλει ο αναγνώστης που το έστειλε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. τα χαλια μας!κ εγω καθομαι ψαχνω τα μεταπτυχ για να μαζεψω μορια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @naya Καλύτερα ψάξε για μέσον. Τα πτυχία είναι το τελευταίο που μετράει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;