Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Print this post

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΑΥΓΑ

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη το έθιμο είναι να βάφουμε αυγά. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να τα πετάξω στα μούτρα των πολιτικάντηδων κερδοσκόπων για να βγάλω το άχτι μου για την κατάντια που μας έφεραν.
Ο κοσμάκης ψάχνεται για να κάνει γιορτές όπως - όπως. Όλοι έχουμε λαλήσει κανονικά από την αφραγκία, τους λογαριασμούς, τις ανεβασμένες τιμές στα προϊόντα και στα καύσιμα, τους χαμηλούς μισθούς, την ανεργία.
Κυβερνώμαστε από σύγχρονους Ιούδες Ισκαριώτες που θέλουν να έχουν βολεμένη την πάρτη τους και μόνο. Τα τριάντα αργύρια έχουν γίνει τριάντα εκατομύρια.
Ένα είναι σίγουρο. Δε θα παραλείψουν να μας ευχηθούν καλές γιορτές και να αρχίσουν τους ξύλινους λόγους περί αγάπης αλληλεγγύης και όλες τις άλλες πίπες.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ!!!

buzz it!

6 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΑ ΤΩΝ 45 ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ......


    ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ 45ΑΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΣ.......



    ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΝΑ ΘΕΣ 3000 ΤΟ Τ.Μ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ.......





    ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπύρο μάλλον ήρωας είναι παρά προκομμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπίτι χωρίς δάνειο, με λεφτά μόνο από τίμια δουλειά είκοσι ετών;;;;;;;;
    Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!! ωραίο έργο!
    Καλό Πάσχα φίλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό Πάσχα Γιάννη και καλά να περάσεις. Πάντως καλά θα ήταν να μπορούσαμε να αγοράσουμε σπίτι χωρίς δάνειο με τη δουλειά 20 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δουλεύω σε κατάστημα,συνανστρέφομαι με κάθε λογής κόσμο, και οι πελάτες που έμπαιναν μέσα μου έλεγαν πως θα διέθεταν το δώρο του πάσχα: οι μισοί στους λογαριασμούς και κάτι για το πασχαλινό τραπέζι, κάποιοι άλλοι ψώνισαν ψάρι τώρα που ήταν φτηνό και το έριξαν στην κατάψυξη για να έχουν, κάποιοι κράτησαν ένα ποσό να αγοράσουν κρέας μετά το πάσχα για να έχουν, κάποιοι άλλοι αγόρασαν χαρτικά και απορρυπαντικά, γάλατα εβαπορέ για τα παιδιά, ζυμαρικά και όσπρια για να έχουν, και κάποιοι άλλοι έβαλαν βενζίνη και αγόρασαν δώρα για να πάνε στα χωριά τους. δεν υπερβάλλω, δουλεύω σε κατάστημα που κάνει επιδιορθώσεις ρούχων και όλοι διορθωσαν τα παλιά με εξαίρεση τις μικρές ηλικίες που αγόρασαν καινούργια τζην. καλό πάσχα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωτινάκι έτσι είναι. Ξέρω ότι δεν υπερβάλεις. Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σ' εσένα και στους δικούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;