Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Print this post

ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ή ΟΧΙ;

Πριν από μήνες έγραψα ένα post σχετικά με τη μαλακισμένη που μένει στον ακριβώς επάνω όροφο από 'μένα. Έχει ένα σκυλάκι που δε λέει να σταματήσει να γαυγίζει ειδικά τις πιο ακατάλληλες ώρες. Το καλοκαίρι ξεκινάει από της τεσσεράμιση με πέντε το πρωί. Ξυπνάω χαράματα για να πάω στη δουλειά και αναγκαστικά ξυπνάω και μισή ώρα νωρίτερα εξ' αιτίας του κατοικιδίου. Ότι και να της έχω πει, μα με το καλό, μα με τον άσχημο τρόπο δε λέει η μανδάμ από πάνω να εκπαιδεύσει το ζωντανό της. Τεσπα! Υπομονή να δούμε μέχρι πότε αν και τα νεύρα μου έγιναν κρόσια και προβλέπω λίαν συντόμως να γινόμαστε κώλος.
Τώρα ξεκίνησε καινούρια ανωμαλία. Τινάζει τα χαλιά της συχνά όποτε έχουμε απλωμένα ρούχα στο μπαλκόνι χωρίς να προειδοποιήσει. Χέστηκε βασικά! Πολλές φορές τινάζει και την κουρελού που χρησιμοποιεί το ζώο. Όχι αυτή, αυτή είναι ΖΩΟΝ. Το σκυλάκι της εννοώ όταν λέω ζώο. Διότι ζώο και ΖΩΟΝ διαφέρουν τα μάλα! Της είπα μια φορά με το καλό, δυο φορές με το καλό μέχρι που το ξαναέκανε σήμερα και βγήκα στο μπαλκόνι και τη διαολόστειλα αυτήν, το σόι της και το σκύλο μαζί. Έγινα ο γραφικός της γειτονιάς όσο και αν το σιχαίνομαι αυτό αναγκαστικά. Η αναισθησία της δεν έχει όριο και είναι και προκλητική.
Πείτε μου γαμώ την τρέλλα μου γιατί θα σαλτάρω. Τέτοιες κυράτσες που το παίζουν κυρίες και είναι πιο βρωμιάρες και από τα σκατά δεν πρέπει να τις βάζεις στη θέση τους; Άι σιχτίρ απογευματιάτικα! Τέτοιους γείτονες αν έχουμε το τρελλάδικο δεν το γλιτώνουμε.

buzz it!

21 σχόλια:

  1. hackaday to skilaki den ftaiei i idioiktitria. na sou po exo ki ego ena skilaki pou gabgizei to bradi alla tis fonazoume kai katalavenei na stamatisei (allios troei xilo).mia mera pethenei enas kirios (megalis ilikias) gt skontapse sto asanser. itan brosta i mana mou kai tin alli mera erxete ena allos ilithios kai epeidi nomizo xereis ti ratsismos iparxei eipes stin mana mou oti ton skotose o SKILOS MOU !!!! dld einai gia na trelathoume i katatastasi (entaxi itan ligo asxeto) to thema einai otan oi geitones einai malakes to les ston diaxeiristi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είπα τίποτα εναντίον του ζώου. Για τη σκυλού μίλησα. Και ο διαχειριστής τι μπορεί να κάνει; ΤΙΠΟΤΑ. Στα λέω εκ πείρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hackaday μιλάμε είμαστε τα όμοια αλλά εγώ βρίσκομαι σε χείριστη κατάσταση απ'την δική σου. Το ευτυχές είναι ότι δεν μένω σε πολυκατοικία αλλά σε μονοκατοικία κι έτσι δεν έχω να γεύομαι την σκόνη και τις τρίχες της από πάνω. Το δυστυχές γεγονός είναι ότι περικλείομαι από σκυλογονείς: δεν υπάρχει σπίτι στην γειτονιά μου που να μην έχει 2 σκυλιά. Μιλάμε για το απόλυτο πανηγύρι. Μύγα να περάσει αρχίζει μια σκυλοσυναυλία απείρου κάλους. Τα κυνοκομεία ωχριούν μπροστά στο μεγαλείο το δικό μας! Τι αστυνομίες πήραμε, τι φιλοζωικούς συλλόγους ξεσηκώσαμε, τι δημάρχους βρίσαμε... κανείς δεν νοιάστηκε. Χέστηκαν για το αν θέλουμε εμείς την ησυχία μας. Στα πρόθυρα είμαστε με τον άντρα μου να αγοράσουμε γάϊδαρο ή να στήσουμε κοτέτσι στην ταράτσα με βαρβάτο κόκορα! Τότε να δούμε τι θα έχουν να λένε...
    Τα σκυλιά όντως δεν φταίνε. Απλά φταίνε οι μαλάκες (γιατί και 'ζώον' να τους αποκαλέσεις πάλι τα ζώα θίγεις) που σε γράφουν στ'αρχίδια τους (σόρρυ για την έκφραση αλλά ταπηροκρανιάστηκα τώρα) και νομίζουν ότι κάνουν ότι θέλουν! Άει στο διάολο πια! Γίνανε όλοι φιλόζωοι... Τα βλέπουμε τα χάλια τους με δαύτους και θα 'πρεπε να ντρέπονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς μας ήρθες Sadrina. Μα και εγώ είμαι φιλόζωος. Νομίζεις ότι δεν ενδιαφέρομαι για την σκυλού; Βεβαίως ενδιαφέρομαι. Πότε θα την πετύχω για να τη σιχτιρίσω. Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Αλλά θα την κάνω τέτοιο χουνέρι που θα ψάχνεται. Σκύλο αυτή; Φίδια και κροκοδειλάκια Cayman εγώ. Θα την κάνω να χεστεί τη σκρόφα. Τελικά η πολυκατοικία είναι η πιο αποτυχημένη εφεύρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άσε φιλαράκι εγώ σε μονοκατοικία μένω και η απέναντι η οποία είναι κουτσομπόλα της γειτονίας έχει ένα σκυλάκι και το βράδυ κατα τις 12 με 1 τα κοπανάει γίνεται σταφύδα και μετά τραγουδάει με το σκυλί... άσε που έχει γεμίσει το σπίτι με κρυστάλλους που με τον αέρα κάνουν ήχο δυνατό και εκνευριστικό! η κυρία δεν καταλαβαίνει την ελληνική γλώσα!!!
    (pipidakos.blogspot.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. File meta apo ena gamisi 8a iremisi i legameni :P
    I astinomia den mpori na lavi meros se etsi katastasis gia ixoripansi i gia anisixia dimosias isixias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @pipidakos Δηλαδή απέναντι από το σπίτι σου έχεις ένα πλήρες σκυλάδικο. Τυχεράκια!!!
    @angelnonis Άσε η λεγάμενη δε λέει. Πότε δούλεψε η αστυνομία και θα δουλέψει και τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hackaday θα σου σημειώσω τι έκανε η κουμπάρα μας: η γυναίκα εργαζόταν σε εστιατόριο και ειδικά τα Σαββατοκύριακα σχεδόν ξενυχτούσε. Όταν επέστρεφε λοιπόν το ξημέρωμα κι έπεφτε για ύπνο μετά από κάνα 2ωρο πεταγόταν γιατί η διπλανή είχε ξυπνήσει απ'τις 5-6 και το κανίς της χαλούσε τον κόσμο. Μια και δυο μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση αυτή κι αφού η γειτονιά δεν ήθελε να τα βάλει με την 'σκυλομαμά', αποφάσισε να δράσει η δικιά μας. Την άλλη μέρα γυρνώντας απ'το εστιατόριο κατάκοπη και κατά τις 4 το πρωί, χτυπά το κουδούνι της 'σκυλομαμάς'. Βγαίνει εκείνη τρομαγμένη κι ανήσυχη και ακούει τα εξ'αμάξης:
    "Μόλις γύρισα απ'την δουλειά. Μην τυχόν και ακούσω γαβγίσματα, θα σε πάρει και θα σε σηκώσει. Δεν μιλάω-δεν μιλάω, κάνω τον μαλάκα μπας και σου 'κόψει' αλλά πια η ανοχή έχει και τα όρια της. Κανόνισε την πορεία σου λοιπόν, γιατί και το ζωντανό δεν φταίει σε τίποτε"! Άφωνη η 'σκυλού'. Από τότε δεν ξανακούστηκε το παραμικρό 'γουφ' και βρήκε την ησυχία της η δικιά μας, όπως κι όλη η γειτονιά. Εγώ δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι τέτοιο... αλλά φαντάσου σε τι κατάσταση είχε φτάσει η γυναίκα για να χτυπήσει το κουδούνι της αλληνής το αξημέρωτο! Βουρ κι εσύ να της χτυπάς προειδοποιήσεις σε ώρες απρόοπτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια δεν αναφερατε μια αλλη πτυχη του ζητηματος περα απο τα γαυγισματα των σκυλων. τα σκατα τους. πολλοι "φιλοζωοι" βγαζουν τα σκυλια τους και χεζουν στα μπαλκονια τους,η θερμοκρασια ανεβαινει στους 40 βαθμους και καταλαβαινετε τι γινεται. δεν εχουν καν τη διαθεση να τα βγαλουν μια βολτα να κανουν την αναγκη τους. αυτοι οι κυριοι ειναι φιλοζωοι και εγω που δεν εχω κατοικιδιο ειμαι αντιζωος? δεν σεβονται ουτε το ζωντανο ουτε τον γειτονα τους. και μαλιστα στην δικη μου περιπτωση η κατασταση ειναι τραγικη.τα σκατα του σκυλου του γειτονα σχηματιζουν βουνο. καλεσα αστυνομια και υγειονοκικο αλλα τιποτε. ουτε η φιλοζωικη εταιρια εκανε τιποτε. ειναι ολοι για το πουτσο και ειδικα οι φιλοζωοι στην ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sadrina μη με βάζεις στην πρίζα γιατί στο τσακ είμαι να πάω και να την ξεχέσω για άλλη μια φορά. Ήρθα και φορτωμένος από τη δουλειά... Πάντως καλή ιδέα να της κάνω εγερτήριο. Ότι άλη ιδέα έχεις είναι ευπρόσδεκτη. :-)

    @ανώνυμος Σ'αυτό φίλε μου δεν έχεις και άδικο. Είναι πολλοί που είναι εικονικοί φιλόζωοι μόνο και μόνο για να παριστάνουν κάτι... Τεσπα. Από κρατικούς φορείς ούτε εγώ περιμένω καμιά προκοπή για τον απλούστατο λόγω του ότι οι περισσότεροι είναι χαραμοφάηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ!!!ΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς ήρθες Εκάτη. Πες μου πως να πάει μπροστά αυτός ο τόπος όταν οι πολίτες συμπεριφέρονται τόσο εγωιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι βρισιές χρησιμοποίησες να τις πω και εγώ στην αποπάνω μου γιατί είναι μια απο τα ίδια .. αλλά χωρίς σκυλι.

    Εχει όμως 4 παιδια με τα οποία ότι ώρα και να είναι συνομιλεί απο το μπαλκόνι αυτή και απο το ισόγειο αυτά...προφανως βαριούνται να πανε στο θηρωτηλέφωνο και ακούς ΜΑΜΜΜΜΑ ΠΕΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ... και άει στο διάολο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το σκότωσα το ΘΙΡΩΤΙΛΕΦΟΝΟ

    τωρα το διόρθωσα, ωραία.

    Να έχετε ένα καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @polemistis Χαχαχα... είναι θυροτηλέφωνο... Όσο για τα μπενιλίκια η συνταγή είναι απλή: άσε τη φαντασία σου να οργιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "θα το ρίξω φόλα
    το σκυλάκι σου.."

    χε! χε!

    Λοιπόν, το σκυλί κάνει αυτό που η φύση του, του λέει να κάνει, γαβγίζει.
    Η κυρία που το έχει, πρέπει να βρει τρόπο να το μάθει να μην ενοχλεί.
    Όλοι αγαπάμε τα ζώα, μα κι όλοι κάποιες στιγμές δεν αντέχουμε ούτε τη σκιά μας..
    Την καλημέρα μου αδερφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. kαλημερα hackaday το σιγουρο ειναι οτι περνας δυσκολα,κι απ'οτι βλεπω δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρειτε με την κυρια..ασχημο πραγμα οι κακοι γειτονες!ευτυχως μενω σε μονακατοικια!Λατρευω τα ζωα..εχω παρα πολλες γατες μενουν στον κηπο και οχι μεσα στο σπιτι και οταν λειπω οι γειτονες μου τις προσεχουν και μου τις ταιζουν κιολας...πριν καιρο ειχα ενα καυκασιο που το λατρευα ομως το φοβοντουσαν ολοι και το.....χαρισα!!!!θεωρω οτι πρεπει να σεβομαστε τους ανθρωπους που μενουν διπλα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλώς τον Νικόλα. Τι λέει το Τορόντο αδερφέ; Όσο για αυτά που αναφέρω στο post άστα να πάνε. Μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου edelweiss. Είσαι πολύ τυχερή που μένεις σε μονοκατοικία. Τον καυκάσιο έπρεπε να τον δώσεις σ' εμένα για να τον βάλω να τη φάει τη σκρόφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!ε δεν σε γνωριζα τοτε....και ειναι και κουκλος ο Κοναν..κριμα βρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. edelweiss δε μ' ενδιαφέρει αν είναι κούκλος. Αν τον είχα το μόνο που θα μ' ενδιέφερε θα ήταν να είναι πεινασμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;