Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Print this post

ΜΗΠΩΣ .... ΠΑΛΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;

Ως γνωστόν ο Εγγέλαδος μας επισκεύτηκε ξανά με 6,5 Ρίχτερ. Σπίτια γκρεμίστηκαν, άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι τραυματίστηκαν, καταστράφηκαν περιουσίες και όλα τα άλλα κακά επακόλουθα.
Θέλω να δω πως θα συμπαρασταθεί το κράτος σε αυτούς τους ανθρώπους. Αν τους αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει από πέρυσι τους πυρόπληκτους πιάσαμε το τζακ ποτ. Από την άλλη έχουμε και τους σεισμολόγους να τσακώνονται και να γράφουν στα παπάρια τους την αγωνία του κοσμάκη.
Κουστουμάτος υπουργός (ένας ασπρομάλης είναι, δε θυμάμαι το όνομα του γιατί δεν ασχολούμαι με μπινέδες) επισκέφτηκε την περιοχή όπου χτύπησε ο σεισμός. Το image πάντως τέλειο. Ο ξύλινος λόγος υπήρξε και όλα καλά.
Ειλικρινά δε θα βρεθεί ένας από τους τριακόσιους του αίσχους και της ντροπής να σκύψει πάνω στα προβλήματα του απλού κοσμάκη με ειλικρίνεια χωρίς να φοβηθεί μήπως τσαλακωθεί;
Σταματάω να γράφω αυτό το post γιατί και οι θερμίδες που καίω πληκρολογώντας για τους πολιτικούς είναι πολύ.
Άϊ σιχτίρ!

buzz it!

8 σχόλια:

  1. Δεν εχει βρεθει καποιος εδω και τοσα χρονια...Περιμενεις να βρεθει τωρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με οτι γραφεις...Αν θελετε,ριξτε μια ματια σε αυτο,οπου βρισκεται η πρωσωπικη μου απαντηση,κι η οποια συμφωνει μαζι σου.
    http://gatodiakritikos.blogspot.com/2008/06/blog-post_09.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά πρέζα δεν περιμένω τίποτα. Έχω μπαϊλτίσει.
    Δημήτρη καλά τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κάνουν αναγγελίες μέτρων και οι ΠΟΛΙΤΕΣ μετράνε πληγές και μήνες μέχρι να υλοποιηθούν τα μέτρα … και σιγά μην υλοποιηθούν δηλαδή … οι σεισμόπληκτοι που πέρυσι ήταν πυρόπληκτοι ακόμα περιμένουν. Τελικά θα καταλήξουν Παυλοπουλό-πληκτοι (επειδή αναφέρεις κι έναν ασπρομάλλη με στυλ και φινέτσα) .

    Τελικά το περιβόητο "ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ" αφορά ΞΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ όχι την Ελλάδα. Αποδεδειγμένα δηλαδή στη πατρίδα μας δεν βοηθάει και σε κάτι...μάλλον γι' αυτό το βάφτισαν έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα γινει οτι ακριβως με τους πυροπληκτους φιλε hackaday!σιγα μην αφησουν την καλη ζωη για να ασχοληθουν με τον λαουτζικο!!!εμεις ομως φταιμε που τους ψηφιζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ,ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ 3000 ΕΥΡΩ...
    ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ...
    ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ Ν.ΚΟΡΕΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....
    ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ......
    ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΙΞΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ...
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. grbase πολύ εύστοχο. Ξενοκράτης για ξένα κράτη.
    Εκάτη εγώ πάντως δεν ψηφίζω. Σιγά μη χαραμίσω την ώρα μου για μαλακίες. Έχουμε και σοβαρότερες δουλειές. Να πιούμε καφέ.
    spyros1000 Απ' ότι φαίνεται στην Κορέα υπάρχει και λίγη ευθιξία. Πράγμα άγνωστο στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. hackaday des to kainourgio mou post mou kai pes mou pos einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;