Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Print this post

ΣΦΙΞΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ

Ετοιμαστείτε για νέες αυξήσεις σε όλα εκτός από τους μισθούς. Χθες στις ειδήσεις είπαν ότι έφτασε σχεδόν τα 140 δολλάρια το βαρέλι (εννοείται το πετρέλαιο). Αυτό είχε ως συνέπεια οι ιδιοκτήτες ταξί, τα Κ.Τ.Ε.Λ. και πολλοί άλλοι να ζητάνε αυξήσεις στα κόμιστρα κάτι που μάλλον θα γίνει από το Σεπτέμβριο. Επειδή ζούμε στην Ελλάδα αυξήσεις θα γίνουνε παντού και σε όλα τα προϊόντα. Μόνο οι μισθοί θα παραμείνουν στάσιμοι. Είναι η σταθερή αξία των ελλήνων βλέπετε! Ενδέχεται να δώσουν και στους μισθούς μία αύξηση της τάξης του 0,0000000........ Καταλάβατε...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται ελληνικά προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια άλλων χωρών να πωλούνται με χαμηλότερες τιμές απ' ότι στην Ελλάδα.
Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται αυξήσεις κάθε τρεις και λίγο. Απλά αρκετοί βρίσκουν πάτημα τις αυξήσεις τιμών του πετρελαίου για να θησαυρίσουν και να αρπάξουν ότι μπορούν.
Πριν μερικές μέρες πήγα να βγάλω φωτοτυπία ένα χαρτί και ο μαγαζάτορας μου ζήτησε είκοσι λεπτά. Τον ρώτησα γιατί χρεώνει τόσο ακριβά τη φωτοτυπία εφόσον την ίδια στιγμή συνάδελφοι του χρεώνουν με πέντε λεπτά. Η απάντηση του; "Ε παλικάρι μ' εκεί που έφτασε το πετρέλαιο τι περιμένεις;".
Αντί να γίνουν αυξήσεις ας γίνουνε περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις πολιτικών, στρατηγών, διευθυντών και άλλων που κάθε μήνα παίρνουν χιλιάδες ευρώ κάνοντας το απόλυτο τίποτα. Δεν είναι λίγοι στην Ελλάδα αυτοί που παίρνουν ένα σκασμό λεφτά και κάαααααααααααθονται.

buzz it!

6 σχόλια:

  1. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται ελληνικά προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια άλλων χωρών να πωλούνται με χαμηλότερες τιμές απ' ότι στην Ελλάδα.


    Ayto file ofeiletai sto oti oi ellhnes emporoi einai aptewnes kai oi ellhnes agorastes koroida dystyxws.
    Menw ekswteriko kai plhrwnw to Pambers ta 88 temaxia 13 euro.
    Rikse mia matia poso kanei sthn Ellada.
    to gala to plhrwnw 2,60 euro ta 3,4 litra

    Apo tote omos pou to riksane oloi stis pistwtikes kartes kai ta daneika, pou na pesoun oi times. Oso pshla kai na einai o allos tha gorasei kai tha ta riksei sthn karta.
    ti na sou pw, eimai poly apogohteymenos apo thnkatastash sthn xwra, apo tous apatewnes tous emporous alla kai apo thn mh antidrash twn katanalwtwn

    kala na pairnas kaikala kouragia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγκιά κλανιά και κωλοσφουγγαρίστρα είναι ο Έλληνας τη σήμερον! Ψωμί δεν έχει να φάει θα πάει να τα σκάσει στο μεγάλουεπώνυμο σούπερ μάρκετ, γιατί τι θα πει ο κύκλος του αν τον δει να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ που είναι το κλειδί στην οικονομία! Γκρινιάζουμε όλοι οι ψυλομύτες μαλάκες αλλά κανένας τους δεν συμμετέχει στα εμπάργκα προϊόντων, γιατί είπαμε: τι θα πει ο κύκλος μας;

    Άντε τώρα με φούντωσες! Κοντεύω να σπάσω το βελονάκι απ'τις τόσες τρύπες που έχω ανοίξει! Κι έτσι όπως πάει το γενικό piercing δεν θα το αποφύγουμε! :P

    Mε τις υγείες μας! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ανώνυμος Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς. Και εγώ γεννήθηκα και έζησα στο εξωτερικό και με βλέπω λίαν συντόμως να την κάνω με ελαφρά σε άλλη χώρα.
    @sadrina Ο κύκλος μας μάρανε τρομάρα μας. Προσοχή το βελονάκι. Πάρε βαθιές ανάσες και κλείσε τα μάτια για να ηρεμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ HACKADAY!!!ΟΧΙ ΖΩΝΑΡΙ...ΤΙΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ;ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρά;Σου είπε πως έχει 20λεπτά την φωτοτυπία ελέω πετρελαίου;Εγώ θα την παράταγα και θα έφευγα βρίζοντάς τον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Εκάτη Τιράντες, καλά λες.
    @Τάσος Είχε χάρη που καιγόμουνα και δεν προλάβαινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;