Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008

Print this post

ΤΕΛΟΣ ΤΟ EURO ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Πριν μερικές εβδομάδες είμασταν όλοι εκστασιασμένοι με το Euro και την Εθνική μας ομάδα. Τώρα αποχαιρετούμε τη διοργάνωση πρόωρα με μια πίκρα μέσα μας.
Προσωπικά πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο επειδή μια φορά κατόρθωσε κάτι μεγάλο. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς. Τέχνες, πολιτική, αθλητισμός κλπ. Όλοι πρέπει να κρίνουν και να κρινόμαστε αλλιώς θα έχουμε τον "μέγα" προπονητή, την "απόλυτη" star και όλους τους άλλους που θα αλλωνίζουν, θα λένε τις μαλακίες και δε θα δέχονται αντίλογο.
Πίσω στο θέμα μας. Εγώ από την εθνική περιμένω τουλάχιστο ένα γκολ. Της τιμής. Δε θέλω να αναφερθώ στην ομάδα για το αν είναι κουρασμένη ή όχι. Τζάμπα δεν πάει κανείς και όποιος δε θέλει μπορεί να το δηλώσει και να πάει ένας νέος ποδοσφαιριστής.
Λάθος επίσης είναι ότι πρέπει να επαναπαυόμαστε επειδή πήραμε το Ευρωπαϊκό το 2004. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Η διάρκεια των επιτυχιών θα μας δώσει το σεβασμό των άλλων χωρών και όχι ένας τίτλος - πυροτέχνημα.
Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε καλύτερη τύχη στο μέλλον και θα πάμε στη Νότια Αφρική.

buzz it!

4 σχόλια:

 1. Συμφωνώ μαζί σου Hackaday. Ο σεβασμός και η τιμή, είναι έννοιες που κερδίζονται με τον καιρό. Πριν από 2000 χρόνια αρκούσε ένα "Θαύμα" για να μείνει κάποιος στην ιστορία. Σήμερα χρειάζεται να αποδεικνύει κανείς ότι είναι άξιος σεβασμού, γιατί όπως και να το κάνουμε η δόξα είναι κάτι το εφήμερο...η αξιοπρέπεια όμως όχι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έτσι είναι Νικόλα. Αλλά τα μυαλά των ελλήνων παίρνουν αέρα με το παραμικρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα αλλά όχι και σβήνουμε το παρελθόν.

  ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @baronos Σίγουρα. Αν ξεχνάμε το παρελθόν δεν κάνουμε τίποτα. Η ιστορία είναι το συμπέρασμα της εξέλιξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;