Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Print this post

ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και σε όλες της εορτάζουσες. Για τους περισσότερους ο δεκαπενταύγουστος σηματοδοτεί την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για το τέλος του καλοκαιριού.
Θα ήθελα να σταθώ στο παιχνίδι μπάσκετ της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη των Η.Π.Α. που έγινε χθες. Για να ακριβολογώ στην αναμετάδοση και περιγραφή του αγώνα από τους απεσταλμένους της Ε.Ρ.Τ.
Πριν αρχίσει το παιχνίδι τόνιζαν τις αδυναμίες της ομάδας των Η.Π.Α., με πλάγιο τρόπο έλεγαν ότι είναι βατή ομάδα κλπ. Με λίγα λόγια εννοούσαν ότι ήταν του χεριού μας. Όσο το παιχνίδι προχωρούσε και η πλάστιγγα έγερνε προς το μέρος των Η.Π.Α. τα σχόλια άλλαζαν και αυτά. Από βατή ομάδα έγινε η πιο συγκροτημένη, με ψηλούς, δυνατούς παίκτες οι οποίοι έχουν τεράστια πείρα λόγω N.B.A. και άλλα τέτοια σχόλια για να δικαιολογηθεί η ήττα μας. Η χαζομάρα έδινε και έπαιρνε εφόσον θεωρήθηκε επίτευγμα να μη μας νικήσουν οι αμερικανοί με τριψήφιο αριθμό καλαθιών.
Μα καλά... Δεν τους ελέγχει κανένας αυτούς για τα μαργαριτάρια που ξεστομίζουν; Σε ένα παιχνίδι κερδίζει ο καλύτερος. Τέλος. Δε χρειάζονται δικαιολογίες. Η εθνική μας ομάδα έκανε πολλά λάθη, παρασύρθηκε από το ρυθμό των αμερικανών, οι περισσότεροι παίχτες μπορούσαν να δώσουν πολλά περισσότερα, έπαιξαν όπως έπαιξαν και έχασαν. Δε γίνεται να κερδίζεις συνέχεια. Οι αμερικανοί ήταν καλά διαβασμένοι όσον αφορά την ελληνική ομάδα και δεν ξέχασαν τι έγινε στην Ιαπωνία πριν δύο χρόνια, ήθελαν να πάρουν το αίμα τους πίσω και κακά τα ψέμματα όποιος και να ήταν στη θέση τους την ίδια επιδίωξη θα είχε.
Το να προσπαθείς να δικαιολογηθείς για να νιώσεις καλύτερα ενώ ξέρεις ότι το φταίξιμο πηγαίνει σ'αυτόν που προσπαθείς να δικαιολογήσεις είναι μεγάλη ανωμαλία. Τέτοια χαζομάρα έκαναν οι δημοσιογράφοι που περιέγραψαν το παιχνίδι. Τους πληρώνει ο ελληνικός λαός για να κάνουν τα ταξιδάκια τους και να λένε τις αρλούμπες τους.

buzz it!

2 σχόλια:

  1. καλα αφου καποιοι εχουν δημιουργησει σχολη με τα μαργαριταρια τους. Θεοφιλοπουλος και Βερνικος μακραν οι πιο κορυφαιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lol Σωστός... Τον Παπαδημητρίου που τον βάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;