Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Print this post

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΣΑΚΗΣ!

Ετοιμαστείτε για γερό πρήξιμο από 'δω και πέρα. Ως γνωστόν στη Eurovision που μας έρχεται θα μας εκπροσωπήσει το Μάϊο στη Μόσχα ο Σάκης Ρουβάς. Έχουν ν' ακουστούν παπαριές μεγατόνων από τα Μ.Μ.Ε και να γράψουν πίπες οι διάφορες φυλλάδες! Θα φαγωθούνε ένα κάρο λεφτά... αλήθεια... γιατί δε λένε οι αδερφές Μαγγίρα πόσα παίρνουν από την Ε.Ρ.Τ.; Γιατί δε λένε πόσα πήρε η Παπαρίζου για την πρωτιά; Δε θα έπρεπε να υπάρχει διαφάνεια;
Τα προβλήματα μπορεί να περιμένουν γιατί όσο πλησιάζει ο καιρός η Ελλάδα θα ζει στον πυρετό της Eurovision. Εκεί θα μας φύγουν όλες οι έγνοιες. Η φτώχια θέλει καλοπέραση όπως λέει και το ρητό. Θα αρχίσουν τα προγνωστικά και όλο το διαδύκτιο θα δείχνει ότι η Ελλάδα πάει να χτυπήσει για άλλη μια φορά την πρωτιά. Δε λένε όμως ότι μόνο οι μαλάκες οι Έλληνες ξημεροβραδυάζονται στο internet για να ψηφίζουν σε διάφορα sites. Μετά το όλον πανηγύριον όλοι θα γίνουν δικαστές και θα δικάζουν και θα αθωώνουν την κακή ή την καλή εμφάνιση της Ελλάδας αντιστοίχως καθώς και τα αποτελέσματα. Θα αποφανθούμε ότι μας έφαγαν οι συμμορίες, τα μπλοκ των πρώην ανατολικών χωρών (πρώην γιατί τώρα έχουν γίνει πιο δυτικές και από τις Η.Π.Α.), οι συμμαχίες, οι Ελ (όχι ... λάθος... αυτοί είναι μαζί μας), ο ανάδρομος Ερμής, το κέρατο μας το βερνικωμένο. Τελικά θα είμαστε για άλλη μια φορά οι αδικημένοι της υπόθεσης αν δεν πάρουμε την πρώτη θέση αφού όλα τα τραγούδια πλην του δικού μας θα είναι μούφες.
Τελικά είμαστε μαζόχες. Παρακολουθούμε ένα μουσικό θεσμό όπου τον τελευταίο λόγο τον έχει το τραγούδι και τον πρώτο το marketing. Εν μέρη καλά κάνουμε και πάμε στη Eurovision. Αφού είμαστε για τα πανηγύρια!

buzz it!

6 σχόλια:

  1. φιλε μου σε διαβαζω εδω και λιγο καιρο και βλεπω οτι γκρινιαζεις συνεχεια .βρες κατι αλλο να ασχοληθεις παιδακι μου .απο που πηγαζει ολοι αυτη η γκρινια?την μια σου φταιει η μαντονα την μια η τηλεωραση και τωρα ο σακησ.υπαρχουν πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθεις γυρο μας απο το να κατινιαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ανώνυμος Καταρχήν δεν γκρινιάζω. Δεν καταφέρομαι στο Σάκη Ρουβά απλά λέω ότι θα μας τα πρήξουν για άλλη μια χρονιά. Ούτε είπα κάτι εναντίον της Madonna. Με τα σούργελα που θεοποιούν τα πάντα τα έβαλα. Στο blog μου γράφω ότι θέλω και αν δε σ' αρέσει απλά μην μπαίνεις. Εφόσον υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα γιατί δεν ασχολείσαι εσύ μ' αυτά και μπαίνει εδώ μέσα; Μου φαίνεται ότι δεν πιάνεις και το νόημα των κειμένων. Πιάνεσαι από ένα όνομα και άλλα λέω εγώ και άλλα καταλαβαίνεις εσύ. Ξαναδιάβασε το post για να δεις ότι δε μου φταίει ο Σάκης και δεύτερον τα γράφω με χουμοριστικό τρόπο απλά εσύ το έχεις εκλάβει ως γκρίνια. Τεσπα! Α! και Που 'σαι; Το γύρω με ΩΜΕΓΑ. Γκέγκε; Και να καταλάβεις κάτι. Στο blog μου κανείς δεν πρόκειται να μου πει τι θα γράψω και τι όχι. Σε όποιον αρέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημέρα!!! Γιουροβιζιον και ξερό ψωμί... Το όπιο του λαού, αλλά τελευταία φαίνεται να χρειάζονται αλλαγή οι "ουσίες" που μας σερβίρουν... Όσο για τον αγαπητό ανώνυμο, το χω ξαναπει με την κάλυψη της ανωνυμίας, μπορείς να λες ό,τι θέλεις και με αναγκάζεις να σκεφτώ ότι μπορεί να σαι ο οποιοσδήποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @λούσυ Γεια σου Λουσάκι. Τοι θέμα δεν είναι να λές ότι θες ακόμη και ανώνυμος αλλά να αντιπροτείνεις αντί να κράζεις μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εννοείται ότι όλα τα τραγούδια πλην του δικού μας είναι μούφες!!!!!
    Γιουροβιζιόν, Γιουροβιζιόν πόσο μ'αρέσεις Γιουροβιζιόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @χρυσό πιπί Ωραίο όνομα. Καλωσήρθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;