Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Print this post

CYGLOBE ΚΑΙ TOOLBAR


Θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα Toolbar που έχω φτιάξει και το ονόμασα hackaday-thema (αυτό εννοείται θα μου πείτε αλλά τέσπα). Όποιος θέλει μπορεί να το κατεβάσει κάνοντας κλικ εδώ ή στο link πoυ υπάρχει στα δεξιά του blog με κίτρινα γράμματα. Στη μπάρα υπάρχουν ραδιοφωνικοί σταθμοί (διαδυκτιακοί και μη), chat room, διάφορα gadgets (μετατροπέας, σημειωματάριο, θερμιδομετρητής κ.α.), παιχνιδάκια (sudoku, black jack, τάβλι κ.α.), δείκτης θερμοκρασίας της Ελλάδας, search engine κ.α. Αν κάνετε κλικ στην πάνω εικόνα θα δείτε τη μπάρα σε μεγέθυνση. Αν τη βαρεθείτε υπάχει και uninstaller.
Η εικόνα στα αριστερά είναι το logo του νέου μου blog. Το όνομα αυτού CYGLOBE και η διεύθυνση είναι http://cyglobe.blogspot.com. Το blog είναι στην αγγλική γλώσσα. Είπα να βρεθώ σε διεθνή ύδατα, στα βαθιά νερά. Όχι ότι περιμένω και τίποτα απλά πάντα ήθελα να έχω και ένα αγγλόφωνο. Τις μαλακίες που λέω εδώ λέω και εκεί. Στα δεξιά αυτού του blog υπάρχει η εικόνα που αποτελεί και το logo του ξενόγλωσσου blog. Με ένα κλικ πάνω σ' αυτήν διακτινίζεστε στο international blogging (λέμε και καμιά μαλακία πότε - πότε).
Αυτά για σήμερα. Θα ήθελα και τη γνώμη σας αν δε σας κάνει κόπο. Άντε τσίου!!!

buzz it!

16 σχόλια:

  1. Καλά ρε αρχηγέ, δεν παίζεσαι. Τα Αγγλικά σου άψογα, πιστεύω θα τα σπάσει το Αγγλόφωνο blog... Πές τους και για την κατάστάσεις που βιώνουμε στο Ελλαδιστάν, σιγά-σιγά, με τον καιρό εννοώ, μην πάθουν κανα σόκ οι άνθρωποι, but enlight them :)
    Πολύ καλή προσπάθεια. Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ektoras Προς το παρόν βάζω ελαφριά θεματάκια αλλά όχι για πολύ ακόμη. Σύντομα θα τους ρίξω στα σκληρά. Ότι ενστάσεις και παρατηρήσεις μη διστάσεις να τις πεις. Θα με βοηθήσεις αρκετά. Και αρνητικά σχόλια. Να 'σαι καλά για τα ενθαρρυντικά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και τα Αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο τελεια θα περιοριστω να σε απολαμβανω μονο μεσα απο εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @roverand Αν θέλεις μπορώ να σου ετοιμάσω σκονάκια. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπέρα.ρε μπαγάσα μήπως θέλεις να είσαι ο επόμενος πλανηταρχεις και δεν μας το είπες ακόμα.τα χερετισμουσ στον οβαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @molemou Μάλλον για πλανηταρχίδα με κόβω αλλά τέσπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά το βλέπω το CYGLOBE Hack, good work! Αμα θές βοήθεια σε τίποτα πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @nick fassolas Ευχαριστώ Νικόλα. Ενδέχεται να σε χρειαστώ σε λίγο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα



    κατ αρχήν συγχωρήστε το θάρρος και την τόλμη μου για τούτο το μήνυμα

    κι εμπιστευθείτε την αγνή μου πρόθεση και την διάθεση επικοινωνίας .



    Κατά δεύτερον, θα ήθελα να σας πω, ότι τον τελευταίο καιρό κάνοντας σημαντική προσπάθεια ν ¨ανεβάσω¨ ένα δικό μου forum, με την καθάρια σκέψη

    να συντροφεύει ανθρώπους ευαίσθητους, ρομαντικούς, διακριτικούς και μόνους,

    είχα ένα καλαίσθητο και πολύ θελκτικό αποτέλεσμα το οποίο πραγματικά λάτρεψα .

    Θα ήθελα να κλέψω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να σας οδηγήσω στη διεύθυνση που υπάρχει το φιλόξενο ¨Σπιτάκι¨ μου :

    www.e-agapimou.gr/forum/index.php



    Αν θεωρήσετε ότι η προσπάθεια μου αυτή έστω και λιγάκι εκφράζει

    έ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ανταλλαγής μηνυμάτων και σκέψεων .

    Μια συντροφιά εμπιστοσύνης που δεν θα διστάσει να συναντηθεί από κοντά για συζήτηση, για καφεδάκι, για ποτάκι, φαγητό η οτιδήποτε άλλο προκύψει .



    Σας ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε μου καλή σου μέρα και καλό Σαββατοκύριακο από τη βροχερή Καλαμάτα , Φιλικότατα , http://snsarfara.blogspot.com , http://sdentist.spaces.live.com/guestbook/, www.live.com,
    wwwnetvibes.com/snsta , ** Ο Πόλεμος εξοικειώνει τον άνθρωπο με τον θάνατο .-
    **’Ηρωας δεν είναι αυτός που κλαίει , αλλά αυτός που κρύβει τα δάκρυά του , πίσω από ένα χαμόγελο .-
    ** Just like a rose,
    so precious & rare,
    is the forever friendship
    and the LoVe we share.

    Planted with kindness,
    it's warmed by the sun
    of caring & sharing,
    laughter &...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @stamos-dynami Καλημέρα και καλό Σ/Κ και σ' εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ― Πρέπει το όνειρο , που ονομάζουμε ζωή , να είναι γλυκύτερο .Να είναι πρόγευση της αληθινής ζωής στην καθ΄ αυτό πατρίδα μας , στην οποία το ζων πνεύμα δεν θα φέρει την άλυσι του σώματος , την σκευοθήκη του χώρου , την μάστιγα των γήινων πόνων και όπου δεν θα το πιέζουν οι πειρασμοί των πολύ μικρών μας αναγκών και επιθυμιών . Ας φέρουμε με θάρρος και χωρίς γογγυσμό το φορτίο μέχρι τέλους χωρίς να λησμονούμε καθόλου εκείνον τον υψηλότερο σκοπό . Θα είμαστε γεμάτοι χαρά , όταν θα σημάνουν οι τελευταίες ΄ώρες της ζωής μας , για να αποθέσουμε το φορτίο και να βλέπουμε να φεύγει από επάνω μας κάθε τι το φθαρτό .- ΤΗΝ ΘΕΡΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ....ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ..ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ...ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ...Stamos1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @OI.METHISTANES Καλώς τον. Που χάθηκες ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ο βασιλιάς της πενίας Μα γιατί το λες αυτό; :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;