Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Print this post

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΟΕΟ;

Οι ισραηλινοί έχουν ξεσαλώσει πάλι. Για άλλη μια φορά είχουμε αιματοκύλισμα. Από την άλλη μεριά του Ατλαντικού ο George W. Bush (όνομα κι αυτό!) την καταβρίσκει ως γνήσιος πολεμοχαρής και ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α. είναι άφαντος. Πήγε στη Χαβάη και είναι μέσα στην τρελλή χαρά. Ούτε μια δήλωση. Καλά έλεγα να μην ελπίζουμε σε κάτι διαφορετικό. Όσο καλές προθέσεις και να έχει ένας άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πόσο μάλλον όταν από πίσω του υπάρχει μια πολεμική βιομηχανία και διάφορα άλλα συμφέροντα.
Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο γίνονται ανά τον κόσμο διάφορες εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα των εβραίων. Μήπως οι ισραηλινοί βγάζουν τώρα τα απωθημένα τους πάνω στους παλαιστίνιους; Κατά τη διάρκεια του Β΄παγκοσμίου πολέμου εκτός από τους εβραίους και άλλες κοινωνικές ομάδες όπως ομοφυλόφιλοι, τσιγγάνοι και άλλοι δεν πέρασαν ζωή χαρισάμενη στα χέρια των ναζί. Εκτός από κοινωνικές ομάδες και διάφορες εθνικές ομάδες υπέστησαν τα πάνδεινα, όπως γάλλοι, πολωνοί, έλληνες κ.α. Που θέλω να καταλήξω; Δεν άκουσα ποτέ την υφήλιο να κλαίει και να οδείρεται για τα πάθη όλων αυτών. Μόνο για το ολοκαύτωμα των εβραίων σκίζουν το καλσόν τους... τα ρούχα τους ήθελα να πω.
Αν τολμήσει να μιλήσει κανείς για τα αίσχη που γίνονται από το Ισραήλ σε βάρος των παλαιστινίων κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως ρατσιστής, νεοναζί, αντισημιτιστής, τρομοκράτης και δεν ξέρω και 'γω τι άλλο. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δείχνουν μια αλήθεια. Οι ισραηλινοί δε διαφέρουν σε τίποτα από τους ναζί. Κερδίζουν επάξια μια θέση δίπλα στους τελευταίους στις μαύρες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας.
Αν δεν κάνω λάθος το κράτος του Ισραήλ υπάρχει το πολύ έξι δεκαετίες. Οι ισραηλινοί είναι αυτοί που πήγαν και ρίζωσαν στα μέρη των παλαιστινίων με τις ευλογίες του θείου Σαμ. Τώρα ζητάνε και τα ρέστα! Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Αν θέλετε να δείτε φωτογραφίες που αποθανατίζουν τα "κατορθώματα" των ισραηλινών κάντε κλικ εδώ. Σας προειδοποιώ: θα σφιχτεί το στομάχι σας.

buzz it!

14 σχόλια:

  1. Τζίμμη, κάνεις ένα μικρό φραστικό λάθος εκεί που γράφεις "οι Ισραηλινοί δεν διαφέρουν σε τίποτε απο τους ΝΑΖΙ"
    Το πιο σωστό είναι, "Οι ΝΑΖΙ ωχριούν μπροστά στην βαρβαρότητα των Ισραηλινών"

    Καλή χρονιά αδερφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @AATON Δεν έχεις άδικο Νικόλα. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Σου εύχομαι σύντομα να γίνεις πλατινένιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά και απ'εδώ φίλε, τα έχω γράψει, αναρτήσεις επί αναρτήσεω στο παλιό blog. Άστα βράστα. Ό,τι έπαθαν σε 5 χρόνια, απλά το έκαναν και συνεχίζουν να το κάνουν τα τελευταία 50. Σιγά μην περιμέναμε από τον Ομπάμια ή τον θάμνο καταδίκη στο προτεκτοράτο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ektoras Καλή χρονιά αν και δεν το βλέπω. Μάλλον για μαύρη και άραχνη την κόβω... Όσο για προτεκτοράτο; Μήπως οι Η.Π.Α. είναι προτεκτοράτο του Ισραήλ; Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.ΑΔέρφια να ήτανε θα είχανε κάποια διαφωνία το οποίο είναι φυσικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσ' τον Ομπάμα....Έχει λουφάξει τώρα αυτός...Κρίμα πάντως γιατί υπήρχαν προσδοκίες για αυτόν από όλο τον κόσμο, αλλά δυστυχώς φαίνεται λίγος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dimider Δε φαίνεται λίγος αλλά είναι λίγος και είναι φυσικό γιατί ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη. Φτάιει και ο κόσμος που τον υπερεκτίμησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όντως οι φώτο είναι συγκλονιστικές... Ως προς τα άλλα θα συμφωνήσω! Καλη χρονιά να χουμε φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @gatodiakritikos Καλή χρονιά ή λιγότερο κακή από τη φετινή να ευχηθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΦΙΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ
    ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2009 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @molemou Χρόνια πολλά και καλή χρονιά στο Μόναχο. Σου ελυχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι φωτογραφίες ήταν τουλάχιστον αποκρουστικές...Μιλάει από μόνος του νομίζω ο φακός.Θα προσπαθήσω να αναδημοσιεύσω κάποιες από αυτές και στο ιστολόγιό μου.Καλή χρονιά κι ας ελπίζουμε σε ένα πιο όμορφο νέο έτος..Βέβαια με τις ευχές δε γίνεται τίποτα αν δε κινητοποιηθούμε και εμείς...
    Και λίγα λόγια για τον...Ομπάμια!Ήταν ένας μαζικός παροξυσμός για μία αλλαγή,δίχως φυσικά αυτό να εξασφαλίζει τη χάραξη μίας πιο ποιοτικής και ανθρώπινης πορείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Γ.Κ. Ζούμε τον απόλυτο ξεπεσμό της ανθρώπινης υπόστασης. Καλκή χρονιά δε μπορώ να ευχηθώ. Λιγότερη κακή απ' αυτή που μας αφήνει σε λίγες ώρες μπορώ. ...Και όσν αφορά τον Ομπάμια; ΄Ήταν ένα πυροτέχνημα. Ότι αλλαγές κάνει θα αφορά την εσωτερική πολιτική των Η.Π.Α. πράγμα που δε μας ενδιαφέρει. Η γραμμή της εξωτερικής πολιτικής των Η.Π.Α. ακολουθείται από τον εκάστοτε πρόεδρο ασχέτως αν είναι δημοκράτης ή ρεπουμπλικάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πες τα ρε φίλε.. επιτελους κάποιος λέει τα πράγματα όπως είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @tugito Είναι θέμα απλή λογικής. Τίποτα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;