Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Print this post

ΝΕΟ PC ΚΑΙ AC/DC; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ;

Επιτέλους την Κυριακή το απόγευμα παρέλαβα το καινούριο PC. Μέχρι να κάνω format και να περάσω τα προγράμματα που θέλω πέρασε μια μέρα. Κακά τα ψέμματα αλλά η σβελτάδα του είναι άλλο πράγμα. Ούτε κολλήματα, ούτε κρασαρίσματα. Να είχαμε και καλύτερες συνδέσεις ή τουλάχιστο να είχαμε αυτές που πληρώνουμε καλά θα ήτανε. Eίπαμε όμως... στην Ελλάδα ζούμε. Ελπίζω ότι στο άμεσο μέλλον θα καλυτερέψουν τα πράγματα και στον τομέα των συνδέσεων. Ας μην επεκταθώ παραπάνω και χαλάσω το καλό mood στο οποίο βρίσκομαι. Περί συνδέσεων θα τα πούμε σε άλλο post.

Άντε να σας φτιάξω τη διάθεση με κάτι που έμαθα χθες. Οι AC/DC στης 28 Μαϊου 2009 και ημέρα Πέμπτη θα είναι στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στο Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα. Επιτέλους! Νιος ήμουν και γέρασα. Η ευχές τόσων χιλιάδων fans επί τόσα έτη επιτέλους εισακούστηκαν. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στης 3 Φεβρουαρίου. Οι τιμές κυμαίνονται από 60€ έως 90€ (αναλόγως που θέλει να βρίσκεται ο καθένας). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Ρε σαν πολλά καλά άρχισαν να γίνονται. Μήπως θα πρέπει να περιμένω και μερικές στραβές; Ως γνωστόν μετά τα καλά έρχονται και τα στραβά και τούμπαλιν. Τεσπα! Ας πάω στο live και μετά ας γίνει ότι θέλει.

buzz it!

19 σχόλια:

  1. Kαλορίζικο το p.c.. Ήρθα να φέρω ευχές για το νέο έτος.. Χαρούμενες γιορτές με αγάπη, υγεία και ελπίδα.. Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φιλαράκια. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Καλά το pc είναι το highlight των φετινών εορτών για 'μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδωσε ο θεος. Και δεν αναφερομαι στο pc που πηρες αλλα στους AC/DC. Ενοειται οτι θα ειμαστε ολοι εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALISPERA O MITSOTAKIS EIMAI KALORIZIKO TO NEO PC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. XRONIA POLA KAI KALA KAI MEGIA TO NEO PC;KAI XERETISMATA STON MITSOTAKI XA XA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ανώνυμος Παλιογκαντέμαρε μάθε ότι του έχω φορτώσει σκόρδα, μπλε χάντρες, εικονίτσες, πέταλα. αγιασμό και είναι διαβασμένο. Ουστ!!!
    @molemou Χρόνια πολλά και καλές γιορτές στο Μόναχο. ...ή μήπως κατέβηκες κατ'α πατρίδα μεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BA ANEBIKE H OIKOGENIA EXEI KAI XIONI TA PERNAME KALA TO ELPIZO KAI GIA SENA ME TO MITSOTAKI PAREA XAXA-PERIMENO TO NEO XRONO TO AFIEROMA ME TON GADEMI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @molemou Χιόνι ε; Ζηλεύω... Όσο για το γκαντέμη περίμενε... θα φας καλά... το ανώνυμο σχόλιο περί γκαντέμη εσύ το έστειλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ...
    ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @spyros1000 Δάγκωσε τη γλώσσα σου ρε... Δε μασάω... αν πάθει κάτι θα κάνω voodoo στον γκαντέμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πέρασα να πω ένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και τι να δω …. νέο πιτσί (καλοριζικότατο!!!) … σκόρδα, χάντρες και voodoo … μέχρι και ευχές από το δρακουμέλ αυτοπροσώπως … εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω …
    Εύχομαι να είστε καλά
    …να περνάτε καλά ….
    ….. να έχετε όλα τα καλά ….
    …και όπως δήλωσε και η φίλη μας η Μπεζαντάκου ….
    ……… ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ….

    για φανταστείτε το …
    τα ΜΑΤ και οι κουκουλοφόροι …
    αντί να κάνουν επεισόδια …
    να το κάνουν έξω απ’ τη Βουλή …
    δεν είναι κακό … :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @grbase Όπως πάντα το χιούμορ σου είναι κορυφαίο. Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω στι πολλαπλάσιο. Όσον αφορά τη δήλωση της αοιδού, φέρνω στο μυαλό μου τη σκηνή που αναφέρεις με τα ΜΑΤ και τους γνωστούς άγνωστους και συμφωνώ μαζί σου. Πολύ προχώ. Χρόνια μπροστά.
    @chris Χρόνια πολλά Χρηστάρα και να χαίρεσαι τη γιορτή σου για αύριο. Σου εύχομαι ότι επιθυμείς ρε φίλε να γίνει πραγματικότητα μέσα από την καρδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @molemou καλά χριστούγεννα στο χιονισμένο Μόναχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρόνια πολλά jim.
    Για τους AC/DC, ΟΝΤΩΣ ήμουνα νιός και γέρασα. Γι αυτό,κοντά στη σκηνή που θα 'θελα να είμαι δεν μπορώ, και μακριά δεν μ' αρέσει... Για να δούμε τι θα κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @οι άθλιοι Γιάννη χρόνια πολλά και καλά καταρχήν. Το καλό με αυτή τη μπάντα είναι ότι σε κάνει και ξανανιώνεις οπότε πάμε στην πρώτη γραμμή. Μια ζωή την έχουμε που να πάρει. Θέλω εμπειρίες Γ.Α.Μ.Α.Τ.Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;