Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Print this post

ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ

Επιτέλους είδα άσπρη μέρα. Όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι. Επιτέλους χιονίζει. Στις Σέρρες δε χιονίζει κάθε χρόνο, αλλά από υγρασία και κρύο δεν έχουμε παράπονο. Βλέπετε ως και η κακοκαιρία μας θυμάται με προϋποθέσεις, αλλά αν πιάσει μια φορά μετά δε σταματάει.
Καλό είναι το χιονάκι. Σκοτώνει τα μικρόβια και αλλάζει λίγο την όψη των πόλεων προς το καλύτερο. Δυστυχώς κάποια άλλα μικρόβια είναι πολύ ανθεκτικά. Όπως αυτά της πολιτικής, της αρπαχτής, της μείζας, της απάτης και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα. Να μην επεκταθώ καλύτερα γιατί δε θέλω να χαλάσω τη διάθεση μου.
Τι λέγαμε; Α, ναι... για το χιόνι. Με άσπρες μέρες μπήκε το νέο έτος αλλά πέρα από το χιόνι η ασπρίλα δε φέρνει και τίποτε άλλο ουσιαστικότερο. Είδα πριν από λίγο στα κανάλια ότι για άλλη μια φορά θα δωθούνε αυξήσεις κοροϊδίας. Θα δώσουν τριάντα ευρώ μηνιαίως το περισσότερο και θα τα πάρουν πίσω διπλά και τρίδιπλα με διάφορες αυξήσεις που θα έρθουν.
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τον μπούλη τον πρωθυπουργό να κάνει ανασχηματισμό αφήνοντας τα μεγαλύτερα κοράκια στις θέσεις του. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.
Τελικά κατάφερα να πάθω ταπιροκρανίωση με τα παραπάνω και την κάνω με ελαφρά. Καλό Σαββατόβραδο σε όλους και όλες. Η βραδιά είναι ιδανική για παρεούλα στο σπίτι με κρασάκι, μεζεδάκια και ότι μας ευχαριστεί.

buzz it!

10 σχόλια:

  1. ...φίλε μου σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για τον καινούργιο χρόνο και μέσα από τον ιστότοπό σου...καλό βράδυ και μακάρι το χιόνι να μπορούσε να καθαρίσει όλα τα ''μικρόβια''...
    καλή χρονιά και πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ntina Σ' ευχαριστώ βρε Ντινάκι και καλή χρονιά και σ' εσένα. Άντε και στο Μ.Ο.Μ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά καλή χρονιά κι όλα τα...άλλα έρχονται!!!!Μακάρι να χιονίσει κι στην Αθήνα!!Καλησπέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @gatodiakritikos Καλή χρονιά και μακάρι να βρέξει και εκεί στην Αθήνα. Εκτός από το τοπίο αλλάζει και η διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α, ρε Σερρες!!!!!! Χιόνιαααααααααααααααααααα!!!
    Ζηλεύωωωωωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Chris Έλα μια βόλτα. Είσαι ευπρόσδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. XIONIZEI!!!MAΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @JK O SKPOYTZAKOS Χαχαχα... κατάλαβα τι εννοείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η θέληση του θεού, είναι τα σώματα μας , να απορρίπτονται , όταν η ψυχή πρόκειται να εισέλθει στην αληθινή ζωή . – Η ύπαρξή μας επί της γης μόλις αξίζει το όνομα ζωή …Γιατί λοιπόν να μη χαιρόμαστε , όταν ένα νέο άτομο καλείται στην αιωνιότητα , να γίνει μέλος της ευτυχισμένης κοινωνίας των αθανάτων;χρόνια πολλά και καλά . καλαματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ανώνυμος Χρόνια πολλά και καλά με υγεία και καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;