Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Print this post

ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ FOCUS ΜΕ ΔΩΡΟ ΑΦΙΣΑ

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Focus με δώρο μια super hot αφίσα. (Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση αυτών)


Και η αφίσα.




buzz it!

41 σχόλια:

  1. Ετσι μπράβο. Με χιούμορ γίνονται οι σωστές δουλειές:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Locus Publicus Μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις. Αντί να κάθομαι και να γράφω προτίμησα να διορθώσω το εξώφυλλο και για τους ενέρατσους γερμανούς να δώσω μια αφίσα να τη βάλουν στον τοίχο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό τους χρειάζεται μια απάντηση με ένα δικό μας εξώφυλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @zoyzoy Μόνο το εξώφυλλο; Εδώ δίνουμε δώρο κοτζάμ αφίσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Δημήτρη! Μου έβγαλες από την μύτη τον φραπέ που έπινα κι ακόμα γελάω. Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ Καλά τέτοια ώρα πίνεις καφέ και κάθεσαι; Δε έχεις πελάτες στο μαγαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πνίγηκα ..... τι φωτογραφίες είναι αυτές;
    Πετάχτηκα από τη θέση μου και δεν είναι καλό αυτό γιατί είμαι και μισό-ανάπηρη.

    Δημήτρη είπαμε;
    Ζωγράφισες και είπες και πολλά!!

    Φιλιά
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Βάσσια Χεχεχε!!! Ναι Δημήτρης. Απολαύστε τη φύρερ Merkel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι ρε συ, κρίμα που τα "Επίκαιρα" π.χ. δεν έκαναν τέτοια προσφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @polsemannen Άστα να πάνε. Από παντού ριγμένοι είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @polsemannen Μην τη βλέπεις έτσι. Είναι άγριο θηλυκό. Ταυτόχρονα είναι και έξω βυζιά... καρδιά ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Like Like Like Like!!!
    Ετσι μπραβο!!!
    Τη καλυτερη δουλεια εκανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @gatodiakritikos Για τα καλά σου λόγια εσύ θα πάρεις διπλό τεύχος με γιγαντοαφίσα της φύρερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @gourou9672 Η δουλειά έγινε με μεράκι έτσι ώστε να αποδωθούνε τα μέγιστα για τη φύρερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο βυζιά η Μέρκχελ και δε της φαινόταν !
    Εγινε ενας ντόρος με κατι γερμανικά περιοδικά τι εγινε, βγάλαν γλώσσα τα γερμανάκια ; αχχχ θα τους κάνω οξώφυλλο κι εγω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @tzonakos Δε θα το πιστέψεις... Τη στιγμή που έφτασε το σχόλιο σου στο mailbox μου έμπαινα στη σελίδα σου. Τα μυαλά μας πρέπει να συνδέονται με wireless. Επί του θέματος τώρα. Σε διαβεβαιώ ότι τα αγελαδίσια μαστάρια της κυρά Μερκέλενας είναι 100% φυσικά - οργανικά - βιολογικά. Έχουνε πολλές χρήσεις: Σάκος του box, μαξιλάρια, στέγαστρα, αντίβαρα, αερόσακοι κ.α. Βλέπεις η φύρερ είναι multifunctional persona.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mου αδικείς το αβατάρ μου,όταν το βάζεις στο στόμα της φράου Μέρκελ:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @VAD Ουπσ!!! Χίλια συγνώμη. Δεν το ήθελα, δεν το έκανα εσκεμμένα. Θα αυτοτιμωρηθώ για να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!
    Σωστός ο πάικτης!!
    Και πολύ σεμνή είναι η αφίσα σου!!
    Αντε με τα ναζιστάκια μας τα κάνανε τούμπανο!
    Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @NANTIA-BAD-RELIGION 7 H Αφίσα έγινε σύμφωνα με το καραμάν-αλή-δικο πρότυπο: σεμνά και ταπεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧΕ ΧΕ!!!ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΤΣΑΡΑ ΕΙΧΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΟΦΦ..

    ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @JK O SKPOYTZAKOS Επίσης. Καλό απόγευμα. Για να γίνει ακόμα καλύτερο πάρε μια αφίσα της Μερκέλενας για τον τοίχο του δωματίου σου. Να τη βλέπεις και να φτιάχνει η μέρα σου.
    @spyros1000 Εφόσον όλα είναι καλά χαίρομαι. Χαζομπαμπάς εις διπλούν τώρα... έχεις το ακαταλόγιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Σουζάνα Xατζηνικολάου Λες να πάω στο ριάλιτι για τα νέα ταλέντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @gatodiakritikos Υπομονή νέε μου. Η υπομονή είναι αρετή. Το καλό πράγμα αργεί. Και στην Ελλάδα χρεαζόμαστε Ιώβια υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι εντελώς διαφορετικό να κάνει μία χώρα κριτική και να εκφράζει την δυσφορία της, και είναι εντελώς διαφορετικό να παίζει εμπαθές και βρώμικο παιχνίδι εντυπώσεων. Πέρασαν τα όρια στο όνομα των δικών τους κομπλεξ και πλέον το θέμα ξέφυγε απο το αν ήμαστε λαμόγια ή όχι.

    Καλύτερα, μήπως και έτσι καταλάβουμε επιτέλους οτι δεν έχουμε κανέναν φίλο και κανέναν σωτήρα, και μόνο στα δικά μας πόδια μπορούμε να σταθούμε.

    Το λυπηρό είναι οτι και άλλες χώρες έχουν κάνει λαμογιές και βουλιάζουν οικονομικά αλλά πάνε να βάλουν την Ελλάδα πάλι σαν αιχμή του δόρατος για να μην παραδεχτούν οτι η ιδέα της ενωμένης ευρώπης τελικά ήταν φιάσκο έτσι όπως εξελίχθηκε κανένας δεν μας σέβεται πια και σε τίποτα.

    Και επειδή η χώρα πάσχει απο μη αναστρέψιμη σηψαιμία πλέον, φοβάμαι πως τα χειρότερα έπονται. Μόνο γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο απο την αρχή, με μπαλώματα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Πολίτης της Μπανανίας Μα και οι γερμανοί έβαλαν το χεράκι τους για τις λαμογιές. Ξεχνάμε τη Siemens; Η Αγγλία έχει ισάξια οικονομικά χάλια με εμάς αλλά κανείς δε μιλάει. Προβοκάτορες δεν είναι; Τι περιμένεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @NISPELL Γεια σου νισπελάνθρωπε. Όλα καλά βρε ψυχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραιος Hack!

    Θελω ομως να κανω μια παρενθεση. Εδω και μερες ολοι ασχολουνται με το εξωφυλλο του περιοδικου. Κανενας Δεν εκατσε να ασχοληθει με τον τιτλο που εγραφε, αλλα ουτε και με το αρθρο. Επειδη δεν ξερω γερμανικα εκανα μια αναζητηση στο φιλο και ρουφιανο γουγλη. Βρηκα μια μεταφραση του αρθρου στο παρακατω site:

    http://www.slap.gr/epikairotita/ti-eipe-telika-to-germaniko-focus/

    Οφειλω να ομολογησω οτι αυτα που βλεπω γυρω μου, τα διαβασα ολα σε ενα αρθρο.
    Καθομαστε και παρακολουθουμε τον ντορο που γινεται σε καθε καναλι και καθε ραδιοφωνο για το κωλοδαχτυλο που μας δειχνει η Αφροδιτη.
    Κανενας δεν εδωσε προσοχη στον τιτλο που λεει ξεκαθαρα οτι ειμαστε απατεωνες. Γιατι αραγε? Προφανως γιατι ειμαστε και ψαχνουμε εναν τροπο να καλυψουμε τις απατεωνιες μας και οπως φαινεται τα καταφερνουμε περιφημα ριχνοντας τα φωτα της δημοσιοτητας στη φωτοσοπια της Αφροδιτης. Ποιος πολιτικαντης παρεξηγηθηκε με τον τιτλο? Κανενας! Καταφεραν να το ριξουν περιτεχνα στο φιλοτιμο του ελληνα και να τα παρουμε στο κρανιο επειδη παραποιησαν ενα αγαλμα. Το οτι μας πηρανε διεθνως χαμπαρι τι λαμογια ειμαστε, γιατι δεν μας ενοχλει?

    ΥΓ1 το πρωτο προσωπο που χρησιμοποιω ελπιζω να μην παρεξηγηθει. Εννοω αυτους που καταλαβαινουμε ολοι.

    ΥΓ2 Φιλε Hack στην Αγγλια ομως καποιοι που τα τσεπωσαν τα γυρισαν πισω...

    ΥΓ3 Τελικα ηταν μεγαλη παρενθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @fotis Κανένας δεν αμφισβητεί τη λαμογιά που μας χαρακτηρίζει. Η απατεωνιά είναι στο DNA μας. Το φωτομοντάζ που έχω κάνει είναι απλά χιούμορ. Θέλω απλά να δείξω ότι καυστικό χιούμορ μπορούμε να κάνουμε όλοι και όχι μόνο οι Γερμανοί. Μήπως όμως οι απατεώνες στην Ελλάδα έφαγαν λεφτά με τις γερμανικές ευλογίες; Βλέπε Siemens. όλοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Και οι γερμανοί, και οι έλληνες και οι άγγλοι και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι και όχι μόνο. Από τη στιγμή που υπάρχουν συμφέροντα φυσικό είναι να υπάρχουν και παρατράγουδα. Σίγουρα κάποιοι από την Ελλάδα και όχι ο απλός λαός έχουν τεράστιες ευθύνες. Αυτό όμως δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση το γεγονός να γίνουμε το εξιλαστήριο θύμα των ευρωπαίων. Ναι στην Αγγλί γύρισαν τα λεφτά. Για τι ποσά μιλάμε όμως; Πολύ μικρότερα από αυτά που κατασπαταλήθηκαν στην Ελλάδα. Να είσαι σίγουρος ότι και η αγγλική οικονομία πάει κατά διαόλου. Και αν είμαστε απατεώνες μια φορά αυτοί είναι δέκα γιατί όταν το κράτος της Ελλάδας ήταν σε παραλυσία επί Τουρκοκρατίας και μεταγενέστερα αυτοί αντί να σεβαστούνε τις δυσκολίες βρήκαν ευκαιρίες να κλέψουν αρχαία, να μας χρησιμοποιήσουν στην πρώτη γραμμή για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια της Μοσούλης και όταν τα βρήκαν με τους Τούρκους έγινε η Μικρασιατική καταστροφή. Ξέρεις τι έκαναν τότε; Έβλεπαν από τα καράβια τους να σφαγιάζονται οι έλληνες και να καίγεται η Σμύρνη. Να πάμε στο Β παγκόσμιο πόλεμο; Από τις αποζημιώσεις δώθηκε ένα πολύ μικρό μέρος το οποίο το καρπώθηκαν πάλι έλληνες καιροσκόποι και τότε μην ξεχνάς είχαμε βασιλιά γερμανικής καταγωγής και φιλογερμανούς πολιτικούς. Οι γερμανοί τότε δεν εκμεταλλεύτηκαν καταστάσεις; Η ιστορία διδάσκει πολλά πράγματα και δεν είμαι από αυτούς που λένε περασμένα ξεχασμένα. Αν πάνε να μου την πούνε θα τους την πω και 'γω και θα τους την πω και εγώ. Σήμερα μας θεωρούνε εμάς απατεώνες αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα δικών τους παλαιότερης εξωτερικής πολιτικής. Να μη ζητάνε τα ρέστα τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε καμμια περιπτωση δεν υποστηριζω τους γερμαναραδες ουτε και αμφισβητω τα γραφομενα σου. Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Απλα ειπα οτι σε αυτα που γραφει το αρθρο βλεπω αυτα που συμβαινουν καθημερινα και πως οι πολιτικοι και τα ΜΜΕ ριχνουν αλλου το βαρος για να ριξουν σταχτη στα ματια.
    Λαμογια υπαρχουν παντου. Προφανως τα δικα μας λαμογια δρουν απροκαλυπτα.
    Η siemens οντως διακινησε πολυ μαυρο χρημα.
    Οι δικοι μας δεν ηξεραν να αρνηθουν?
    Οχι βεβαια! Ηθελαν να γεμισουν κι αλλο τις σαπιοκοιλιες τους.

    Γνωριζω επισης οτι την Ελλαδα μας, την εχουν ξεσκισει απο παντου! Παντα ομως, την πληρωνει ο απλος λαος... Απο πολυ παλια μεχρι σημερα.

    Στην Αγγλια ηταν μικρα τα ποσα, συμφωνω. Εδω που εχουν καταληστεψει το δημοσιο χρημα, ουτε επιπληξη δεν εχει γινει. Αν επεστρεφαν αυτα που εχουν φαει, δεν θα χρειαζοταν να δανειζομαστε απο παντου. Θα δανειζαμε εμεις (που λεει ο λογος).

    Καπου διαβασα οτι εχουν βγει αποζημιωσεις απο τα ερειπια που αφησαν πισω τους οι γερμανοι απο τον πολεμο. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα αν οντως ισχυει, αναρωτιεμαι ποσο ΚΟΤΕΣ ειναι αυτοι που μας κυβερνανε και δεν τις ζητανε.
    Πισσα και πουπουλα τους χρειαζονται.

    Οσο για το φωτομονταζ σου,το ξερω οτι ειναι χιουμοριστικο και απολυτα πετυχημενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @fotis Μα το ίδιο λέμε. Να σου πω την αλήθεια χέστηκα για τους άγγλους. Προσωπικά μ' ενδιαφέρει να δω να τιμωρούνται οι φαγανοί για να έχουμε μούτρα μετά να την πούμε στους βόρειους. Και το δεύτερο είναι να δούμε επιτέλους και κάποιο δημοψήφισμα στη μπανανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. χαχχαχαχχαχααα!!!!
    παντα εμπνευσμένος χακ!!!
    ενα ομορφο σαββατοκυριακο να ευχηθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @fotini Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Καλό ΣουΚου να έχεις επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;