Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Print this post

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Ειλικρινά τώρα, ο ΓΑΠ μήπως παίρνει ληγμένα; Προεκλογικά μας ζάλισε τον έρωτα με το "λεφτά υπάρχουν". Βέβαια εννοούσε ότι θα υπάρξουν με περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, παραπάνω φορολογήσεις και άλλες τέτοιες πρωτοποριακές κινήσεις. Για καταδίκη όλων αυτών, που σίγουρα τους ξέρει, οι οποίοι έκλεψαν και καταχράστηκαν δε λέει τίποτα. Η ατιμωρησία σε όλο της το μεγαλείο.
Ανά τακτά διαστήματα μας λέει μέσω των Μ.Μ.Ε. ότι δε θα πληρώσει τη νύφη ο απλός ο πολίτης. Έλα όμως που μόνο ο απλός πολίτης αυτής της μπανανίας θα πληρώσει και πάλι τα σπασμένα και τα κλεμμένα. Φάσκει και αντιφάσκει συνεχώς.
Η τελευταία παπαριά που ακούσαμε από τα χείλη του πρωθυπουργού (νταξ' λέμε και μιά μαλακία για να περνάει η ώρα) είναι ότι νιώθει βαθύτατα συγκινημένος όταν καθημερινά όπως περπατάει στους δρόμους της πόλης όπως όλοι μας, τον σταματάνε πολίτες και του λένε: "Σφάξε μας κι άλλο μεγάλε. Πάρε μας το σκαλπ. Όλα για την πατρίδα. Εμείς ζούμε και με τον αέρα. Δεν έχουμε ανάγκη τα γκαφρά. Χαλάλι και όλοι οι μισθοί των τετρακοσίων, πεντακοσίων, εξακοσίων και εφτακοσίων ευρώ". Αλήθεια που τους βρήκε του έλληνες πολίτες; Στην Ινδία; Στις Βρυξέλες; Στην Τουρκία; Σε άλλες χώρες που επισκεύτηκε; Θα ήθελα πολύ να μ'αθω.
Σοβαρά τώρα αυτά είναιο επικοινωνιακά τρικ; Marketing του κώλου εγώ τα λέω. Περιμένει να τον πιστέψει κανείς όταν αμολάει αυτές τις πίπες; Παίρνει και συγκινητικό ύφος. Στα καραγκιοζιλίκια πρώτος είναι. Στην ηθοποιεία είναι σκράπας.
Πάντως έχω και κάτι να παραδεχτώ στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Είναι γλωσσομαθείς οι περισσότεροι εκεί. Παρατηρήσατε πως το μιλάνε το αμερικάνικο εκτός από τον ΓΑΠ η Κατσέλη και ο Παπακωσταντίνου; Καθηγητές της αμερικάνικης σας λέω! Τουλάχιστον δε γινόμαστε ρόμπες διεθνώς όπως επί εποχής Καραμάν-Αλή. Εκείνος υποτίθεται ότι σπούδασε στο Αμέρικα αλλά τα αγγλικά του είναι χειρότερα από τα σουαχίλι μου. Αλήθεια τι κάνει αυτή η ψυχή; Ούτε ένα τηλέφωνο; Υποθέτω αγκαλιά με το Play Station. Κάθεται και εμείς οι μαλάκες τον πληρώνουμε τζάμπα όπως και τη συντριπτική πλειοψηφία από τους τριακόσιους Ανοίξτε ένα λεξικό και ψάξτε να βρείτε το λείμμα ανυπαρξία. Αντί για εξήγηση έχει τη φωτογραφία του τέως πρωθυπουργού.
Να μη γελιόμαστε. Πάλι εμείς θα πληρώσουμε το μάρμαρο.

buzz it!

10 σχόλια:

  1. Μας δουλέυουν ρεεεεεεεεεεε!!!!!!
    Γελάνε με το χάλι που μας έριξαν ρεεεεεεεεε!!!!
    Περαστικά μας, αλλά όπως τραγουδάει κι ο Μητροπάνος "μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός εντολες εκτελεί και την δουλειά του κάνει.

    Ληγμένα παίρνουν όλοι αυτοί που τους ψήφιζαν όλα αυτά τα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ.

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πω οτι δεν εχεις δικιο;; Παντως εγω πλεον το πιστευω: Δεν προκειται αυτοι, οσες μειωσεις κι να κανουν, να αισθανθουν τιποτα. Αν πραγματικα δεν ερθουν στη θεση μας,κ με μισθους και συνταξεις (πλην δημοσιου) εξευτελιστικους, τοσο η κατασταση θα διαιωνιζεται. Ζουν απλα μια οαση μια οφθαλμαπατη καθημερινη. Μετρα μετρα μετρα....ε στα @ρχιδια μας ρε...Καντε περικοπες κι μειωσεις ΕΣΕΙΣ...Κοψτε εστω κι ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ μισθο απο αυτα που περνεται συνολικα ετησιως! Εκει θα φανει ο μαγκας πολιτικος. Και μη μου πειτε οτι αν γινει κατι τετοιο θα πεινασουν αυτοι οι λεφταρχοντες...ΟΥΣΤ ΡΕΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Σοφή κουβέντα είπε ο Μητροπάνος.
    @Πολίτης της Μπανανίας Πάντως το προσωπικό του κέρδος το έχει και με το παρταπάνω. Και αυτός και όλοι οι όμοιοι του.
    @JK O SKPOYTZAKOS Αυτό εννοείται. Καλό μήνα... όσο καλός μπορεί να είναι.
    @gatodiakritikos Αυτοί να δώσουν; Τρελάθηκες; Αυτοί δε δίνουν στη μάνα τους νερό! Και μισθό ολόκληρο; Αρχίζω να πιστεύω ότι πρέπει να επιστρ΄'εψει η θανατική καταδίκη μόνο για τους πολιτικούς. Όποιος κλέψει ή κάνει σκάνδαλο κατευθείαν σε θάνατο με συνοπτικότατες διαδικασίες. Τότε θα χεστούνε. Πολύ καλό για να είναι αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eγω τι λεω ;
    Λεω οτι ο κόσμος πια δεν θα ανεχτεί άλλο σφάξιμο και δεν θα θελα να ειμαι στη θέση κανενός ΓΑΠ.
    Παρ οτι τον στήριξα και τον στηρίζω -οκ πολιτική μου επιλογή- βλέπω οτι αισθανόμαστε όλοι να ζούμε σε ενα ναρκοπέδιο. Οπου πατήσουμε θα σκάσει και θα μας τα πάρουν.
    Μπορεί να μην εχει άλλη επιλογή απο το να εφαρμόσει τέτοια σκληρά μετρα που ουτε ο Μητσοτάκης το '91 δεν έκανε, προκειμένου η χώρα να μην πτωχεύσει, απλά και εγω πλεον δεν μπορώ να βλέπω άλλο να πληρώνει ο μισθωτός κι ο συνταξιούχος τις λαμογιές, να μενουν στο απυρόβλητο οι βουλέυτές, οι δικαστικοί κλπ και οι πιο λαμόγιοι πολίτες που ποτέ δεν απέδωσαν ενα ΦΠΑ απο μαγκιά. Και με αυτά που δεν απέδωσαν, λάδωσαν την πολεοδομία για να μεγαλώσουν το παράνομο σπίτι τους, που παρεμπιπτόντως νομιμοποιήθηκε προεκλογικά κάποτε αλλα περιέργως έκτοτε μεγαλώνει.
    Η φράση "υπάρχουν λεφτά" σήμαινε οτι υπάρχουν σε τσέπες λαμόγιων. Μένει να τους πιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει ...σάλιο!!
    Τι γυρεύεις τώραα...??
    Βλέπεις οι offshore εταιρείες όπου έχουν καταχωρήσει όλα τα λαμόγια τα κλοπιμαία τους δεν αγγίζονται!

    Κινήσεις εντυπωσιασμού μόνο! ακουσα σήμερα ότι ο νυν εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες παράγγειλε ποινική προκαταρκτική έρευνα κατά του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά για την υπόθεση Siemens! Για γέλια είμαστε!
    Πως λέμε "Κράμερ εναντίον Κράμερ"?
    Εδώ βγάλανε αθώα περιστερά το Ζαγοριανό το Σανιδά θα πιάσουν? με ποιούς μάρτυρες? Δεν έχει αυτήκοους λέει ο ...Παπανικολάου! Ας γελάσω, λες και υπάρχουν αυτήκοοι μάρτυρες στις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Και τις τυχόν μαγνητοσκοπήσεις τις απαγόρεψαν δια ροπάλλου, ακόμη και στα κακουργήματα! Είναι λέει παράνομο μέσο και δεν λαμβάνονται καθόλου υπόψη.
    Ξέρουν καλά να φυλάγονται τα λαμόγια!
    Αίσχος παιδιά! Η δικαιοσύνη κοιμάται ύπνο βαθύ!
    Ο απλός κόσμος θα πληρώσει το μάρμαρο!
    Πάρτε το απόφαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @tzonakos Άλλη επιλογή που έχει είναι να γυρίσουν τα κλεμμένα από τις μείζες και τα σκάνδαλα. Ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί. Δεν τολμάει όμως. Κανείς δε θέλει να επιστρέψει αυτά που πήρε. Γι' αυτό ζορισόμαστε όλοι μας τώρα. Κακά τα ψέμματα αλλά ο ΓΑΠ δεν έχει ντα αρχίδια. Σόρυ αν σε ξενερώνω αλλά αυτή είναι η άποψη μου γι' αυτόν και για όλους. Για' αυτό σταμάτησα να πηγαίνω να ψηφίσω εδώ και χρόνια. Αηδίασα.
    @marianaonice Το ότι θα την πληρώσει ο απλός ο κόσμος τη νύφη είναι γνωστό. Μια ζωή το ίδιο γίνεται. Κοντεύει να γίνει η συνήθεια που έγινε λατρεία όπως λέει και η Τατιάνα. Το θέμα είναι να ξυπνήσει ο κόσμος και να σταματήσει να χάφτει τα πάντα. Αν γίνει αυτό θα τους πάρει ο διάολος για τα καλά. Μέχρι τότε ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι η standar απάντησή μου για το θέμα (με ISO 2010) "όρσε μου λοιπόν".

    Καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα ένας μαλάκας Βουλευτής δεν βρέθηκε να πεί κόψε εμένα ρε μεγάλε ένα μισθό που'χω για την χώρα!!
    Μόνο οι μισθωτοί είναι μαλάκες οι άλλοι είναι ξύπνιοι και παχύδερμα δεν τους καίγεται καρφί??
    Αφού μας δουλεύουν και τα δεχόμαστε καλά να πάθουμε!

    Και καλό μας κουράγιο όπως είπε ο Ρέιν-Κλαίιν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;