Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Print this post

Δ.Ν.Τ.: Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καλή εβδομάδα παίδες... όσο καλή μπορεί να είναι από τη στιγμή που ο Γ.Α.Π. μας ανακοίνωσε την εμπλοκή του Δ.Ν.Τ. στα ελληνικά δρώμενα. Η ανακοίνωση έγινε από το Καστελόριζο αν δεν κάνω λάθος. Όταν φεύγει μακριά για να κάνει μια ανακοίνωση φανταστείτε πως θα εξαφανιστεί όταν θα γίνονται ολοένα και πιο εμφανή τα αρνητικά αποτελέσματα του Δ.Ν.Τ.
Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι που ένας μηχανισμός, ο οποίος αποτελείται από δημοσιογράφους και πολιτικούς, πάει να μας χρυσώσει το χάπι λέγοντας διαρκώς ότι η εισβολή του Δ.Ν.Τ. είναι μια πολιτική επιτυχία και ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο θλιβερά. Ποιοι τα λένε αυτά; Μα φυσικά οι βολεμένοι και οι φραγκάτοι.
Που ακούστηκε να υπάρχει νοικοκύρεμα με δανεικά; Τα δανεικά πάντα πρέπει να επιστρέφονται και μάλιστα με τόκο, άρα δεν υπάρχει καμία πολιτική και οικονομική επιτυχία. Για τέτοιες σοβαρές αποφάσεις θα έπρεπε να γίνονται δημοψηφίσματα. Ο Γ.Α.Π. είναι εντελώς παράνομος που αποφασίζει για όλους εμάς. Φυσικά το δημοψήφισμα δε συμφέρει τους πολιτικούς, τα λαμόγια και γενικώς τους έχοντες γιατί το μαύρο που θα έριχνε ο κόσμος στο Δ.Ν.Τ. δε θα είχε προηγούμενο. Κακά τα ψέμματα αλλά οι έλληνες πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι τους είναι έμμισθοι υπάλληλοι των πολυεθνικών, των τραπεζών, της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. και της παγκόσμιας τράπεζας.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα όλων εκείνων που αγωνίστηκαν ανά τους αιώνες για μια ελεύθερη Ελλάδα. Τζάμπα χύθηκε τόσο αίμα, τζάμπα χάθηκαν τόσες ζωές. Ξανασκλαβωθήκαμε και πάλι! Γέμισε ο τόπος με λαμόγια ανθέλληνες. Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Γιατί τόσο μίσος για την Ελλάδα;
Όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι ο προεκλογικός ξύλινος λόγος του Γ.Α.Π. δημιούργησε μόνο κούφιες εντυπώσεις. Η ατιμωρησία παραμένει, στη φυλακή δε μπήκε κανένας και τη λυπητερή των γαμησιάτικων των πολιτικών την πληρώνει πάλι ο λαός. Ο μόνος που φταίει λιγότερο από τους θύτες.
Μας κυβερνάει ένα τσούρμο κλεφτών και ψευτών. Πρέπει αν γίνει μια επανάσταση και να δώσει δικαιοσύνη ο λαός και όχι οι δικαστές και οι εισαγγελείς. Οι παλιές καλές τιμωρίες είναι και το καλύτερο. Παλούκωμα και κρέμασμα στις πλατείες, δημόσια διαπόμπευση, κάψιμο των "μαγισσών". Η μόδα πάντα επιστρέφει. Αυτό να το θυμάστε λαμόγια!

buzz it!

20 σχόλια:

  1. Καλησπερα.
    Πιστευεις στ' αληθεια οτι στη χωρα που εχει ψηφισει και ακομα χειροκροταει τον καθε Παπανδρεου και τον καθε Σαμαρα, υπαρχει ελπιδα;

    Εγω πλεον δεν ελπιζω σε τιποτα.

    Γιατι ο λαος αποδεικνυεται για πολλοστη φορα χανος και μαλακας. Οπότε;

    Μονο ενα μπουρλοτο θα σωσει αυτο τον τοπο, αλλά ποιος να το ριξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που υπερασπίζουν ακόμα τις παρατάξεις πραγματικά πιστεύω ότι ζούν σε άλλο κόσμο δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να καταλάβουν το χάος που έχουν δημιουργήσει αυτές οι κυβερνήσεις.
    Ή τρώνε απ'αυτές ή δεν έχουν ίχνος φαιάς ουσίας στον εγκέφαλο.
    Υπάρχει διέξοδος??
    Καλή εβδομάδα να'χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @αντωνης Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Δε θέλω να απογοητευτώ γι' αυτό ελπίζω στην αφύπνηση του κόσμου καθώς επίσεης ελπίζω να συνειδητοποιήσουν όλα τα κομματόσκυλα ότι απλά τους εκμεταλλεύονται. Πάντως για το μπουρλότο έχεις δίκιο. Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί.
    @zoyzoy Καλησπέρα και καλή εβδομάδα ζουζού. Σήμερα έβλεπα στον ΣΚΑΪ σε μια εκπομπή τη Σύρο... Περιττό να σου πω ότι ξετρελάθηκα. Στο θέμα μας τώρα. Από αυτούς που υποστηρίζουν τα κόμματα λίγοι τρώνε. Οι περισσότεροι είναι θύματα εκμετάλευσης γιατί ελπίζουν να φάνε και αυτοί κάτι ή ελπίζουνε σε κανένα ρουσφετάκι. Κάτι που φανερώνει την έλλειψη φαιάς ουσίας. Λύση υπάρχει. Επανάσταση και ως γνωστόν καμία επανάσταση δεν είναι αναίμακτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλα υπαρχει η σχεση δανειστη-δανειζομενου. Μια σχεση που πλεον ισχυροποιηθηκε και παγιωθηκε υπο τον μανδυα ΕΕκαιΔΝΤ. Εγω απο την αρχη πιστευα οτι θα προσφευγαμε στο μηχανισμο, και απλα ηταν θεμα χρονου. Οτι ερχονται κοινωνικες αναταραχες, και καταπατηση μισθων κ συνταξεων ειναι κατι δεδομενο. Οπως δεδομενη ειναι η απραξια ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ. Μονο το ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) "παλευει" για κατι. Οι αλλοι κοιμουνται. Ααα, επισης ο ΓΑΠ (και οι 300) θα φυγει...νυχτα! Λυση, θα υπαρξει, εις βαρος μας, Δεν προκειται να ξεχρεωσουμε κ να δουμε ασπρη μερα, στον αιωνα τον απαντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Χαρά στο κουράγιο σου Johnny.
    @gatodiakritikos Αν και πεσιμιστικός ο συλλογισμός σου έχει γερές βάσεις. Εγώ το μόνο που μπορτώ να κάνω είναι να απεύχομαι έστω και τα μισά που αναφέρεις αλλιώς θα μας πάρει όλους και θα μας σηκώσει για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι κι αν λένε , ότι κι αν θέλουν να περάσουν, η καθημερινότητα μας και η "τσέπη" μας είναι οι μόνοι αδιαμφισβήτητοι "μετρητές".

    Ακόμη κι επιτύχει αυτή η προσπάθεια και βγει η Ελλάδα από αυτή τη κρίση σε μερικά χρόνια, τίποτα δεν θα μπορέσει να διαγράψει τα χρόνια που ζούμε, έτσι όπως τα βιώνουμε κι ούτε να επαναφέρει τη ζωή και την χώρα εκεί που ήταν.

    ή καλύτερα ή χειρότερα - ίδια ποτέ.

    Καλή εβδομάδα Δημήτρη
    και εύχομαι η δουλειά να πηγαίνει καλά.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Μάλλον Γιάννη.
    @Βάσσια Μέχρι στιγμής τα της δουλειάς πάνε πρίμα. ΣΤΟΠ. Πάμε κατά διαόλου. ΣΤΟΠ. Καλή εβδομάδα. ΣΤΟΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ βγαίνει Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ρε σεις, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ που τον αφήνουν και κυκλοφοράει ελεύθερος, και κάνει σχόλια για την οικονομία, και δίνει συμβουλές, και την λέει κιόλας για το ΔΝΤ,και δεν τον σέρνουν όπως είναι στην φυλακή, σοβαρά μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Πολίτης της Μπανανίας Ο κύριος (λέμε τώρα) Αβουρή θα έπρεπε αν είναι ο τελευταίος που μιλάει, αλλά έτσι είναι στην Ελλάδα. Τα λαμόγια πάντα βγαίνουνε λάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδικά όταν έχουν αλλάξει και όνομα.

    Και είναι πολλοί.

    Ήξερε τι έκανε αυτός όταν το έσκασε για το Λονδίνο μέχρι να τον καλέσουν να νεκραναστηθεί στην πολιτική σκηνή της χώρας. Όλους τους δικους τους άλλωστε εκεί τους μαζεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΕ ΜΗΤΣΑΡΑ..
    ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.
    ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΗ.
    ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ..
    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.
    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..


    ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΛΠΙΔΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΑΧΕ ΣΕ ΜΑΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΤΑΫΛΑΝΔΗ, είναι υποδουλωμένη στο ΔΝΤ, 10 χρόνια τώρα.. και είναι αδύνατον να σταματήσει να δανείζεται συνεχώς.. Αποτέλεσμα? Στην Νο1 τουριστική χώρα στον κόσμο, οι κάτοικοί της να υποφέρουν στην κυριολεξία με μισθούς πείνας, οι πολυεθνικές να πλουτίζουν εις βάρος του λαού, σύστημα υγείας άθλιο και πλήρη υποδούλωση σε Αμερική. Τί βλέπουν τα μάτια μου εδώ που ζω παιδιά, αφήστε.. Εδώ, πραγματικά βλέπεις τα αποτελέσματα της υποδούλωσης ενός κράτους στο Δ.Ν.Τ. Σε 5-6 χρόνια με μαθηματική ακρίβεια, έτσι θα καταντήσει και η Ελλαδίτσα μας. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ όσο είναι καιρός. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Διώξτε όλους τους πολιτικούς - ειδικά τους τωρινούς, με τις πέτρες. Τα χαιρετίσματά μου από την μακρινή και εξωτική Ταϋλάνδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα διαφωνήσω με την...κρεμάλα. Εδώ χρειάζεται Καιάδας για ευθανασία και αποτέφρωση. Ασφαλώς θα έχετε παρατηρήσει τι κάνουν από τα άθλια κανάλια τα εμετικά υποχείριά τους, που ντροπιάζουν την άλλοτε προοδευτική ιδιότητα του δημοσιογράφου. Προσπαθούν να στρέψουν τον ένα εργαζόμενο εναντίον του άλλου, προκειμένου να μείνουν στο απυρόβλητο (και πάλι) τα μεγάλα αφεντικά και οι ξενόδουλες συμμορίες που λυμαίνονται εδώ και δεκαετίες τον τόπο.Και φυσικά κουβέντα για την ταμπακιέρα, δηλ. τα τερατώδη σκάνδαλα και τα εγκλήματα εις βάρος του λαού. Τον δρόμο τον δείχνουν οι λαοί της Αργεντινής,της Ουκρανίας(θα είδατε ασφαλώς τι έγινε στο ουκρανικό κοινοβούλιο)της Ισλανδίας και πολλών άλλων χωρών.
    Σ1: Σαν σήμερα, πριν 69 χρόνια, οι Ούννοι μπαμπάδες της γουρουνοκέφαλης Μέρκελ και των μελών της κλίκας που απαρτίζουν τη νεοναζιστική άρχουσα τάξη κι ελέγχουν τα γερμανικά ΜΜΕ και τη γερμανική οικονομία, κατέβαζαν από την Ακρόπολη την ελληνική σημαία για να ανεβάσουν τη σβάστικα. Το έργο επαναλαμβάνεται πανομοιότυπα στις μέρες μας, αλλά με νέους πρωταγωνιστές και σκηνικά...
    Σ2: Οι γνωστές σκουπιδοεκπομπές των μεγαλοκάναλων άρχισαν να καταπιάνονται πάλι με το αγαπημένο τους θέμα, αυτό της Γιουροβίζιον. Ως πότε το κορόιδο, ο έλληνας φορολογούμενος, θα πληρώνει αυτό το αντιαισθητικό, πανάθλιο και ξεφτιλισμένο υποπροϊόν που δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πανηγυράκι των ερμαφρόδιτων σούργελων της Ευρώπης; Και πόσα άραγε έχει πληρώσει ως τώρα;
    Σ3: Ποιος τη χάρη μας.Η αρχιέρεια της τηλεβλακείας του '90 και μεγάλη "διδασκάλισσα" του τηλετίποτα και των χαζοχαρούμενων "λαμπερών" τηλεπροσωπικοτήτων και συνυπεύθυνη για ό,τι έχει υποστεί μια σειρά γενιών νεοελλήνων στον εγκέφαλό της τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει και πάλι. Στρώστε τα βελούδινα χαλιά και ετοιμάστε τα αστραφτερά σερβίτσια για το κουτόχορτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @spyros1000 Αυτό που δεν καταλαβαίνω ρε Σπυράκο είναι τι σκατά χρειάζεται να γίνει για να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Λίγα τραβάει; Τόση αναισθησία πια;
    @Ανώνυμος 1:32 μ.μ. Γνωρίζω τι συμβαίνει εκεί στη νοτιοανατολική Ασία. Ο κόσμος υποφέρει ενώ αυτές οι χώρες έχουνε τα φόντα να ζήσουνε σα βασιλιάδες μόνο από ψάρεμα και τουρισμό. Αν δεν κάνω λάθος και στη Μαλαισία ή στην Ινδονησία έχει επέμβει το Δ.Ν.Τ. εδώ και κάποια χρόνια και τους έχει ρημάξει κανονικά. Εσύ πως βρέθηκες εκεί;
    @Ανώνυμος 5:20 μ.μ. Ρε τι Καιάδας... Παλούκωμα κανονικό χρειάζονται τα τσογλάνια. Με παλούκια φ50 για να τους κάνει τον κώλο παράθυρο. Ως προς τις σημειώσεις σου συμφωνώ και επαυξάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @NISPELL Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα νισπελάνθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Thailand -
    Είναι αλήθεια. Όλη η νοτιοανατολική Ασία υποφέρει, εξαιτίας και ΜΟΝΟ του IMF(Δ.Ν.Τ.)
    Έχω παντρευτεί Ταϋλανδέζα και έχω οικογένεια εδώ.
    Εύχομαι, οι Έλληνες, να ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ γρήγορα, πριν πέσουν οι υπογραφές της υποδούλωσής μας στο Δ.Ν.Τ. - Αλλιώς, έρχονται στην κυριολεξία ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ για την Ελλάδα.

    Πριν λίγο, τυχαία, διάβασα και αυτό, σχετικά με το ρόλλο του Δ.Ν.Τ, με το οποίο συμφωνώ απόλυτα:
    http://www.eamb.gr/new_text/dnt1.htm

    Τις καλημέρες μου και ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ σήμερα!!!
    Σε 10 μέρες θα είναι αργά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η διαφωνία μου με το παλούκωμα και την κρεμάλα έγκειται στο ότι θα προκληθεί ρύπανση και μόλυνση του περιβάλλοντος στην πλατεία Συντάγματος!!!
    Μια εξίσου καλή, παραδοσιακή και δοκιμασμένη πατρογονική μέθοδος θα ήταν η δημόσια διαπόμπευση και στη συνέχεια το κονσερβοκούτι. Για να μην νομίζουν μερικοί ότι χάρη στις ξεπουλημένες ηγεσίες του «τιμημένου» Κόμματος (ένα είναι το κόμμα του λαού) μετά τον Γράμμο- Βίτσι και την κατάρρευση του ανύπαρκτου «σοσιαλισμού» το 1990, ξεμπέρδεψαν. Όσο θα υπάρχουν αφεντικά και δούλοι, οι λογαριασμοί πάντα θα είναι ανοιχτοί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ανώνυμος 6:51 π.μ. Για να ξεσηκωθεί εδώ πέρα ο κόσμος πρέπει να έχει περάσει και η τελευταία ευκαιρία. Πολύ ενδιαφέρον το link που προτείνεις. Ευχαριστώ και καλημέρες.
    @@Ανώνυμος 3:49 μ.μ. Προσωπικά δεν ανήκω πουθενά και ο θεσμός των κομμάτων εξυπηρετεί τη διαίρεση το κόσμου. Τους έχω σιχαθεί όλους. Ένα είναι σίγουρο. Τα λαμόγια πρέπει να πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;