Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Print this post

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!

Γι' αυτό φίλε μου δεν πρόκειται να γίνουμε κράτος. Θα παραμείνουμε μπουρδέλο. Κανένας δεν σκέφτεται τίποτε άλλο παρά τον εαυτούλη του. Κανένας δε νοιάζεται για το κοινό καλό. Οι φορτηγατζήδες γίνονται ολοένα και πιο προκλητικοί. Αρκετοί από αυτούς είναι και πολύ μαλάκες! Είδα στα δελτία ειδήσεων σπασμένα φορτηγά γιατί οι ιδιοκτήτες τους ή οι οδηγοί τους δεν έκαναν απεργία. Συγχαρητήρια μαλάκες. Κερδίσατε το μαλακισμένο μετάλλιο της υπέρτατης μαλακίας.
Συνεχίζω την τσάρκα μου στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και στην εκκολαπτόμενη μελλοντική πραγματικότητα και παθαίνω ταπιροκρανίωση. Με την κατάργηση του καπνίσματος παντού ήδη άρχισαν κάποιες επιχειρήσεις να τρίζουν για τα καλά. Μιλάω για τα sport caffes. Ποιος νοήμων άνθρωπος είναι αυτός που θα πάει να δει έναν αγώνα, θα κατεβάσει τις μπύρες του και από την αγωνία του θα είναι έξω κάθε τέταρτο για τσιγάρο με αποτέλεσμα να μη δει τον αγώνα; Αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα παλιότερα και θα επανέλθω σύντομα. Μιλάμε για κοινωνικό ρατσισμό. Το σωστό είναι να υπάρχουν χώροι για καπνιστές και χώροι για μη καπνιστές. Ακόμα ο καιρός βοηθάει και τα μαγαζιά την ψιλοπαλεύουν. Μετά από ένα με δυο μηνάκια θα δούμε επιχειρηματίες να γονατίζουν. Πάντως σε μια συναυλία των Rotting Christ που πήγα την περασμένη Παρασκευή κάπνιζα κανονικά. Πλήρωσα το εισιτήριο μου και δε θα απολαύσω το live; Προχθές πήγα στα Κ.Ε.Π. και οι υπάλληλοι κάπνιζαν κανονικότατα. Τι έπρεπε να κάνω; Να τους ρουφιανέψω για 70 κωλοευρώ; Sorry αλλά Ιούδας δεν γίνομαι. Σίγουρα θα μπορούσαν να πηγαίνουν στο κουζινάκι ή στο αποθηκάκι για ένα τσιγάρο για να μη δίνουν και στόχο. Αυτό είναι καθαρά θέμα συνείδησης και παιδείας.
Το άλλο το κουφό που αμόλησε ο Πάγκαλος πάλι; Αυτό είναι καινούριο φασόλι. Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μας. Ναι και εσείς και εγώ. Δεν το ξέρατε; Μάθετε το τότε! Τι λες ρε Πάνκαλε (επίτηδες άλλαξα τον τρόπο γραφής του ονόματος του)! Σοβαρά; Θέλεις να συγκρίνουμε τις κοιλιές μας για να δούμε ποιος έφαγε και ποιος όχι; Λίγη τσίπα ρε. Δε ντρέπεσαι λιγάκι;
Κλητεύθηκε ο Καραμάν Αλής για το Βατοπέδι. Γιατί όχι; Πρωθυπουργός δεν ήταν; Ο κύριος υπεύθυνος ήταν. Αν δεν μπορούσε να κουμαντάρει το ασκέρι του να παραιτούνταν, αλλά η εξουσία είναι γλυκιά βλέπετε. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες ο πλέον ανίκανος Πόλντο (νέο ψευδώνυμο, θυμάστε τον χοντρό φίλο του Ποπάι που όλο έτρωγε χάμπουργκερ;) έχει περιουσία πάνω από ένα εκατομύριο ευρώ. Πότε δούλεψε στη ζωή του γαμώ το κέρατο μου ο μπούλης και όλοι οι όμοιοι του; Βέβαια αν είναι κάτσουμε διάφορους και να ζητήσουμε εξηγήσεις για μείζες και σκάνδαλα τότε να πάρει η μπάλα και το Σημίτη (που να πιάσουν δάκο οι ελιές του) και πολλούς άλλους ακόμα, νυν και πρώην πολιτικάντηδες.
Και μια και αναφέρθηκα στα πόθεν έσχες των πολιτικών μερικοί είναι να τους λυπάσαι. Πολύ πιθανόν η φορολογική μου δήλωση να είναι υψηλότερη από μερικούς που παρουσίασαν εφτά και οχτώ χιλιάδες ευρώ ως εισόδημα. Λίγη τσίπα ρεεεεεε!!!
Ο Γ.Α.Π. συνεχίζει τις ντόλτσε βίτες του στο Αμερικανιστάν και ψάχνει για μαλάκες προσπαθώντας να πείσει τους πάντες εκεί πέρα ότι η Ελλάδα, που την έκανε σαν τα μούτρα του αυτός και οι όμοιοι του, είναι melon (εκτός από πεπόνι αυτή η λέξη σημαίνει και οικονομικό κελεπούρι) στους ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.
Στον τομέα της παιδείας; Εκεί γίνεται το σώσε. Αλλού δεν πήγαν βιβλία, αλλού έχουν ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς. Οργανωμένα πράγματα σας λέω. Πήρα τηλέφωνο στο Ε.Α.Π. να ρωτήσω γιατί δεν παρέλαβα ακόμα τα βιβλία μου και η απάντηση είναι ότι ακόμα δεν τα έλαβαν ούτε εκείνοι. Μία Οκτωβρίου ξεκινάνε οι σπουδές. Μπάχαλο σας λέω. Τα λεφτά όμως τα απαιτούνε και αν δεν τα καταθέσεις χάνεις τη θέση σου. Κρατικό πανεπιστήμιο υποτίθεται. Δημόσια παιδεία υποτίθεται. Όλοι έχουν δικαίωμα στη μάθηση υποτίθεται. Μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί.
Ο μοναδικός τομέας που την περνάει μπέικα είναι οι τράπεζες. Όλοι γι' αυτές δουλεύουμε. Δεν τις ακουμπάει κανείς και τίποτα.
Κοντά σε όλα αυτά μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα με την οικολογία, το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη. Παρόμοιες πλύσεις εγκεφάλου πήγαν να μας κάνουν με την ελληνοτουρκική φιλία, τη γρίπη των χοίρων, των πουλερικών, τις τρελές αγελάδες, τον ιό Η1Ν1 και άλλες πίπες. Δε λέω, καλή η οικολογία αλλά όχι τόσο καλή όταν χρησιμοποιείται για να καλύπτει κάποιος τις μαλακίες που κάνει.
Άντε να δούμε τι άλλο θα μας τύχει.

buzz it!

39 σχόλια:

  1. Τα χειροτερα δεν τα εχουμε δει ακομα φοβαμαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @quiet storm Oh yes!!! Καλομελέτα (ή κακομελέτα) και έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hταν το Δελτίο ειδήσεων των 21.00 απο τον Χακαταστροφίσιους.
    Μας θύμισες και τον Πόλντο ( ετσι τον έλεγα παλιά), τον σιωπηλότερο, πρώην καταλληλότερο.
    Σήμερα αγαπητέ μου συνάντησα ενα γνωστό, ειχα καιρό να τον δω ... δεν μίλαγε ποτέ του πολυ, και σημερα άνοιξε ο στόμας του και έβριζε τους πάντες. Πάνω που του έλεγα οτι συμφωνώ, μου λεει "εισαι μαλάκας" ... και μού δωσει και ραντεβού να μου πεί τα υπόλοπα μεθαύριο βράδι.
    Τα χουμε παίξει όλοι μου φαίνεται.
    Καλη σου μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @tzonakos Ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας. Καλά ο κόσμος έχει γίνει πολύ ξazz και θα γίνει ακόμη περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το θέμα όμως είναι ότι άλλοι το προκαλούνε αυτό. Την επόμενη φορά που θα τον συναντήσεις τον γνωστό σου κάνε του μια ερώτηση εκ μέρους μου σε παρακαλώ. Ρώτησε τον τι θα ψηφίσει στις δημοτικές (λέμε τώρα) εκλογές ή γενικά σε εκλογές ή ποιον θεωρεί καταλληλότερο. Αν απαντήσει λέγοντας όνομα τότε τα θέλει ο πισινός του και άστον να βρίζει. Θα ανήκει στη σαδομαζοχιστική κατηγορία: "ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Χακ, πολύ σκέφτεσαι, φοβάμαι μη πάθεις εκτός από ταπιροκρανίαση και πίεση lol. Τι να πρωτοσχολιάσω, εσύ σωστά τα γράφεις
    το... thema ;) είναι ποιός τα ακούει. Ευτυχώς πάντως που τα φάγαμε μαζί ( 7 μήνες άνεργος ) αλλά έμεινε στον βλάκα μόνο το λίπος. Πόσα σπίτια είπαμε έχει; χώρια τα άλλα τεσπα τι να πω, αυτά τα ολίγα καλή αρχή στο ΕΑΠ παρ’όλες τις δυσκολίες

    Y.G. AnaDalara φάαααααααααπ! τσιγάρο και γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @rrage Δεν παθαίνω τίποτα. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Έτσι δε λένε; Και 'συ τέκνον Βρούτε έφαγε λεφτουδάκια; Καλά όλοι οι χορτασμένοι σ' αυτή τη χώρα μαζευτήκαμε και γκρινιάζουμε από πάνω; Τς,τς, τς... Ντροπή μας!!!
    Αυτή η Άννα Νταλάρα έχει καμιά σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή - φοροφυγά ή είναι απλή συνωνυμία; Διαφώτισε με σε περικαλώ... Θέλω να είμαι μέσα στα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρεις κάτι;

    Tο βασικό πρόβλημα της Nεοελλαδεζίας είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών δεν έχει μέσα στον εγκέφαλο την έννοια του "κοινού αγαθού". (Όξω απ' το πεζοδρόμιό μου ρε παπάρα!!! Oυγκ).

    Aπό εκεί προκύπτει και το σχετικό μπάχαλο.

    O Bungalows (Πάνκαλος) βρίσκει και κάνει όπως και η Kαραμανλάρα και τόσοι άλλοι. Γιατί; Γιατί όλοι οι σφαλιαριζόμενοι προσδοκούν (μάταια) ότι κάποια στιγμή, με κάποιο MAΓIKO τρόπο θα κάνουν και αυτοί.

    Δε με λες, πόσα κεφάλια καπνιζόντων ήταν στο KEΠ;
    O Aρτέμης Mάτσας βγάζει μεροκάματο; :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα σε ολους!
    Μαλλον υπαρχει κοινη γραμμη απο τα μου....να (σερβιετες σε συγχρονα ελληνικα)πολιτικαντηδες, να τα ριξουν σε εμας.
    Ακου μια δηλωση του Ανδριανοπουλου για να καταλαβεις τι εννοω.
    http://www.youtube.com/watch?v=IuTZEQXyfVM&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ..ΠΟΤΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Palalos Ο μόνος πάτος στην Ελλάδα είναι αυτός των απλών πολιτών τον οποίο οι πολιτικάντηδες τον βιάζουν σε καθημερινή βάση.
    @fotis Πες το, μην ντρέπεσαι... ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Μόλις άκουσα και τη δήλωση του Αδριανόπουλου από το link που προτείνεις. Έφριξα για άλλη μια φορά. Έχουν αποθρασυνθεί τελείως τα λαμόγια.
    @pølsemannen Όντως αυτό που λες είναι αλήθεια. "Μην παρκάρεις το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου. Ο δρόμος είναι δικός μου."
    Ο Έλληνας, Ελ (το χαϊδευτικό του σύμφωνα με τα επιστημουνικά συγγράμματα του Λιακό) πρέπει να κάνει μια επέμβαση αφαίρεσης του ρουσφετίου από το μυαλό του μπας και ξεμπλοκάρει. Αυτό είναι που τον κάνει μαλάκα.
    Όσο για το Κ.Ε.Π. ήταν τρία κεφάλια επί 70 ευρά το κεφάλι το σύνολον 210 ευρά. Καλά είναι να τ' αφήσω; Για μεροκάματο καλά είναι μωρέ αλλά αν θέλεις μπορείς να δουλέψεις υπερωρίες να τριγυρνάς παντού και να ρουφιανεύεις τους πάντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν ήταν ρητορική η ερώτησή σου φίλε, ω ναι! αυτή είναι! AnaDalaraAnaDalaraAnaDalaaaaara μετά το απαραίτητο λίφτινγκ, ο δε μας χέζεις ρε....... ξέρεις το γνωστό, βέβαια δεν ήξερα οτι είναι και φοροφυγάς, έγινε κος. υπουργού! ε ρε γλέντια τώρα βαράτε νταούλια! λολ

    Καλή ξεκούραση καλό Σαββατοκύριακο φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @rrage Όχι δεν ήταν ρητορική η ερώτηση μου. Όντως δεν το ήξερα. Νόμιζα ότι ήταν συνωνυμία. Thanks για την πληροφόρηση. Ο νταλάρας πριν από αρκετά χρόνια βρέθηκε φοροφυγάς. Κάτι είχε παιχτεί με 100000000 δρχ. (περίπου 300 χιλιάρικα σε ευρώ). Για περισσότερες λεπτομέρειες just Google it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως λενε!!Το 8εμα για μενα ειναι ποσες επαναληψεις των "επαναληψεων" 8α δουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @gatodiakritikos Που είσαι βρε φαντάρε; Καλά μιλάμε από τοτε που κατατάχθηκες ρίχνω κάτι ύπνους... Αισθάνομαι ασφάλεια παιδί μου, πως να το κάνουμε;
    Όσο για τις επαναλήψεις; Θα απολυθείς και ακόμα επαναλήψεις θα κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ετσι εε;;;χαχαχα! Ασφαλης, ετσι πρεπει! Ολα μια χαρα! Περναει κι ο καιρος! Αυτο εχει σημασια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @gatodiakritikos Μη βιάζεσαι να βγεις. Έξω είναι πολύ χάλια. Το ξέρεις. Μετά θα θέλεις να ξαναμπείς. Απόλαυσε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια! Ακόμα ψάχνεις για τσίπα? Θύμησέ μου την τελευταία φορά που είδαμε κάτι τέτοιο (?)
    Μας αξίζουν όλα όσα παθαίνουμε. Σε άλλες εποχές θα είχαν ήδη πέσει κρεμάλες. Δε φταίει κανείς άλλος εκτός από ΄μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Σουζάνα Xατζηνικολάου Γεια σου doctor. Για πες μου βρε Σούζη... Εσ΄θ σα γιατρός που είσαι μήπως ξέρεις αν υπάρχει τρόπο να γίνει χειρουργική επέμβαση με σκοπό την εμφύτευση της τσίπας;
    Κρεμάλες ε; Ήδη αναπολώ, αν και δεν έχω ζήσει σ' εκείνες τις εποχές, τις κρεμάλες στις πλατείες, τους δημόσιους διασυρμούς, τους λιθοβολισμούς και όλα τα άλλα παερεμφερή ήδη τιμωρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς δε γίνεται, ακόμα κι αν το επιχειρούσαμε ο οργανισμός τους θα απέρριπτε το μόσχευμα γιατί θα του ήταν ολότελα ξένο. Δεν υπάρχει καμία συμβατότητα! :D

    Kαλό κουράγιο στο διάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Σουζάνα Xατζηνικολάου Κρίμα!!! :-( Πάει και η τελευταία ελπίδα δηλαδή... Μου έκανες την καρδιά περιβόλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λαέ μη γκρινιάζεις γιά όσα θα συμβούν για το κακό σου. Ναι, για το δικό σου κακό και για το κακό μέλλον τών παιδιών σου. Εσύ Λαέ μείνε παθητικός όπως σε θέλει το Σύστημα, άραξε στον καναπέ σου και αποβλακώσου με τα τηλεοπτικά σκουπίδια εκπομπές που σου σερβίρουν, δες ποδόσφαιρο, το Πάμε Πακέτο, το Κούς-Κούς, το Πλάκα Κάνεις, τον Φώτη με την Μαρία, το Δέστε τους, το Ντάνσινγκ Γουίθ Δε Στάρς, το σοβαρό Δελτίο Ειδήσεων στο Στάρ, την κάθε κυρία Πετρούλα, υπάρχουν τόσες σκουπιδο-εκπομπές που τις τρώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Κοινωνία είναι Ψευτοηθική και υπάρχει και ένα Ραδιο-Τηλεοπτικό Συμβούλιο που λογοκρίνει λέξεις που ανήκουν στην Ελληνική Γλώσσα μα δεν λογοκρίνει ένα σωρό καθημερινές σκουπιδο-εκπομπές που θίγουν την αισθητική ενός ολόκληρου Λαού. Ο λαός είναι ανίκανος να απαιτήσει απο τα κανάλια καλύτερη τηλεόσαση, πώς θα ήταν δυνατόν αυτός ο Λαός να απαιτήσει καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του, για τα παιδιά που γέννησε για να υποφέρουν στο μέλλον επειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιός φέρνει καθημερινά παράνομα πεινασμένους Αλλοδαπούς και μαζί τους και εγκληματίες Αλλοδαπούς ; Εσύ τούς φέρνεις Λαέ ή ο κάθε κυρ-Μπάμπης ; Το Σύστημα τούς φέρνει για να επικρατεί τρόμος έξω στις πόλεις, να κλείνεσαι μέσα στο σπίτι σου Λαέ και να υποβαθμιστούν έτσι περιοχές για να πουλήσεις τα σπίτια σου γιά ψίχουλα στο Κεφάλαιο και μετά να θησαυρίσει εκείνο με την σειρά του. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, τα πάντα συμβαίνουν και θα συμβούν με Σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όποιος σκέπτεται, προβληματίζεται και αντέχει να ακούει αλήθεις, τότε ας ακούει ραδιόφωνο στην Αττική ή μέσα απο το Διαδίκτυο 97,8 FM, απο Δευτέρα έως Παρασκευή 8-10 το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λαέ 30 χρόνια κοίταζες μόνο το βόλεμά σου, τον εαυτούλη σου, αδιαφορούσες εάν υπέφερε ο διπλανός σου, τώρα το πρόβλημα κτυπάει και την δική σου την πόρτα ή θα την κτυπήσει σε λίγο καιρό αργά ή γρήγορα, σε τσούζει τώρα όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λαέ στις εκλογές επιλέγεις την αποχή σου απο αυτές, ψάξε και μάθε όμως τι θα γινόταν εάν Ψήφιζες Λευκό και το αποτέλεσμα έβγαζε 50 % Λευκά Ψηφοδέλτια + Μία Λευκή Ψήφο. Η αποχή σου Λαέ δεν βλάπτει καθόλου το Σύστημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πατρίδα, Ιστορία, Θρησκεία, Παιδεία, Οικογένεια, διαλύεις αυτά όλα σε έναν Λαό και έχεις εξαφανίσει τον Λαό και την Χώρα του με ειρηνικά μέσα. Η διάλυση ξεκίνησε απο το 1981, θυμάσε Λαέ την κατάργιση τής μοιχείας. Τα πάντα είναι Σχέδιο πολλών χρόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σκέψου 10.000.000 Λαό γύρω απο την Βουλή τών Σοφών Ελλήνων. Τι θα έκαναν τότε οι 300 ; Θα σκότωναν 10.000.000 άτομα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το σύστημα χωρίζει τον Λαό σε κομμάτια με κάθε τρόπο, με το ποδόσφαιρο, με την πολιτική μέσα στην Παιδεία, με την πολιτική σε κάθε κλάδο εργασίας, θέλουν τον Λαό χωρισμένο. Ας καταλάβουμε όλοι ότι κυρίως για το μέλλον τών παιδιών πρέπει να είμαστε όλοι Ένα σαν Λαός, Μία Γροθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Ανώνυμος ...και γαμώ τους οίστρους... γιατί δεν τα έγραψες όλα σε ένα σχόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το θέμα δεν είναι να τα λέμε κάποιοι από εμάς, η ουσία είναι το να καταλάβουμε όλοι μας (και τα 10.000.000 Πληθυσμού) ότι πρέπει να κάνουμε για να ζήσουν τα παιδιά ανθρώπινα, να μη καταδικάζουμε το μελλον τους με την απάθειά μας. Τούς ακούτε τούς αφέντες : λένε συνέχεια ότι ο Λαός θέλει να συνεχίσουν (την υποταγή του εννοούν). Την Ελλάδα τών αγωνιστών πώς την καταντίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το Σύστημα φέρνει Αλλοδαπούς και έτσι με τον τρόμο έξω στους δρόμους υποβαθμίζει περιοχές τών πόλεων για να πουλήσει ο Λαός τα σπίτια του γιά ψίχουλα, μετά θα τα πάρουν Αλλοδαποί και θα γίνουν περιοχές γκέτο (όπως ήδη έχει γίνει η Κυψέλη στην Αθήνα) ή θα τα αγοράσει το Σύστημα και μετά θα ξεκαθαρίσει τις περιοχές και θα τα πουλήσει σε υψηλές τιμές και θα θησαυρίσει. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, για τα πάντα υπάρχουν Σχέδια τού Συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @Ανώνυμος Κοίταξε... το σχέδιο που λες για τα γκέτο που υπβαθμίζονται για να πουληθούνε για ένα κομμάτι ψωμί είναι γνωστό. Πρώτα εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία (δυστυχώς) στη Νέα Υόρκη. Το θέμα είναι να καταφέρουμε να πετάξουμε όλες τις κομματικές παρωπίδες εδώ στην Ελλάδα. Μόνο τότε θα δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας μη γκρινιάζουμε οι Έλληνες, όλα πάνε μία χαρά, έχουμε το Κόντρα Channel με τούς κυρίους Παπαγιάννη και Χίο, έχουμε και το Έξτρα3 (άκουσα ότι έχει εκεί εκπομπή η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου), ε δεν θέλει τίποτα άλλο αυτή εδώ η Χώρα αφού έχει αυτά δεν τής λείπει τίποτα άλλο. (Ξέρετε ποιός έχει αυτά τα δύο κανάλια). Πόσο ζώα είμαστε τελικά, όταν μάς βρίζουν οι άλλοι μάς ενοχλεί, ας δούμε μόνοι μας τα χάλια μας. Επίπεδο Λαού μηδέν, για να μη πώ και υπό το μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Ανώνυμος Εγώ το λέω χρόνια και τα γράφω. Μόνοι μας θα βρούμε την αλήθεια. Δεν πρόκειται τα Μ.Μ.Ε. που είναι κομματικά φερέφωνα να μας τη σερβίρουν στο πιάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μας κοροιδεύουν καθημερινά όλους με κάθετι. Αστυνόμευαν λένε την Πρωτεύουσα καθημερινά για την εγκληματικότητα μέχρι την 1 την νύχτα, τώρα ανακοίνωσαν Νέα Μέτρα και θα Αστυνομεύουν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα και θα ξεκινούν πάλι στις 6 το πρωί. Δηλαδή λένε ξεκάθαρα ότι καθημερινά 3 με 6 το πρωί μπορεί να οργιάζει η εγκληματικότητα. Μη ξεχνάμε και το ότι ο Λαός απο τις 5 το πρωί είναι έξω για να πάει στην δουλειά του με τα πρώτα λεωφορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Για να κάνει τα Σχέδια του το Σύστημα χωρίζει πάντα τον Λαό με κάθε τρόπο, με το ποδόσφαιρο, με την πολιτική, ο Λαός έχει Δύναμη όταν είναι ενωμένος σε μία γροθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Ανώνυμος Πιο πολύ με το ποδόσφαιρο. Η κρατούσα τάξη επιδιώκει και επιτρέπει να υπάρχουν έκτροπα στα γήπεδα γιατί έτσι εκτονώνεται ο κόσμος αντί να εκτονωθεί στους δρόμους κάτι που δεν συμφέρει καθόλου τους πολιτικούς για ευνόητους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;