Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Print this post

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

 

   Γεια σας φίλοι,
   Μετά από δύο χρόνια και κάτι ξαναγράφω στο ιστολογιάκι μου... Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θα δείτε αυτή την ανάρτηση αλλά να ξέρετε ότι σας θυμάμαι όλους. Με κάποιους κράτησα επικοινωνία με άλλους όχι αλλά σίγουρα σας θυμάμαι. Πολλά έγιναν μέσα σε αυτά τα  χρόνια που έλειψα από τη διαδικτυακή γωνιά μου.
   Ο λόγος που σταμάτησα να γράφω είναι ότι μπάφιασα να λέω τα ίδια και τα ίδια και να επαναλαμβάνομαι. Χρειαζόμουν αυτό το μακρύ διάλειμμα για να κάνω και κάποιες πράξεις (να μην είμαστε μόνο λόγια). Θα τα πούμε όμως εκτενέστερα μέσα από διάφορες αναρτήσεις.
   Γνωρίζω αρκετά καλά τον εαυτό μου και ήξερα ότι θα μου ερχόταν η επιθυμία να ξαναγράψω, γι' αυτό το λόγο δε διέγραψα το blog. Μπορώ να πω ότι ξαναγέμισαν οι μπαταρίες της δήθεν συγγραφικής μου ικανότητας και ευελπιστώ ότι στο εγγύς μέλλον θα ξαναβρεθούμε να τα λέμε όπως και παλιά, αν όχι με όλους, με τους περισσότερους.
   Για την ώρα μπορείτε να με βρείτε στο www.bonjoviwebradio.com. Είναι ένας αγγλόφωνος διαδικτυακός ραδιοφωνικός θεματικός σταθμός (το φανερώνει και το όνομα του) που εκπέμπει όλο το εικοσιτετράωρο όλο το χρόνο τα τελευταία δύο χρόνια.
   Επίσης είμαι υπερήφανος πατέρας δύο (μη βιάζεστε) θηλυκών ημίαιμων σκύλων. Υπήρξε και άλλο ένα αλλά δυστυχώς έμεινε μαζί μας μόνο εννιά μήνες και μετά μας άφησε για άλλους καλύτερους τόπους, διότι η απανθρωπιά εδώ πέρα δεν έχει όριο.
   Το λοιπόν παίδες αυτά για την ώρα... Είναι ήδη αργά και πρέπει να πάμε για νανάκια... Τα λέμε από αύριο. Ο άσωτος επέστρεψε...

buzz it!

7 σχόλια:

  1. Αυτά είναι... τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται καλωσήρθες φιλάρα καλά έκανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι καλά που ξαναγύρισες στην μπλοκογειτονιά!
    Ειχα απελπιστεί όλο και ερήμωνε η γειτονιά από καλούς δικτυακούς φίλους.

    Έκανα και'γω χαρά ότι έγινες πατέρας διδύμων:))
    Εύχομαι πολύ σύντομα να γίνει και αυτό!

    Και τον φίλο σου από πάνω έχω χάσει τελείως
    και του κρατώ μούτρα για την πολύμηνη σιωπή του::(

    Καλώς ήρθες ,περιμένουμε τα νέα σου
    και τις απόψεις για τα σημερινά μας χάλια!

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ζουζουνάκι. Το φιλαράκι μου θα αρχίσω να του κρατώ και 'γω μούτρα γιατί του είπα στο τηλέφωνο να μας επισκευτεί και δε βλέπω φως. Πάντως τα λέμε δια τηλεφώνου και όποτε μπορούμε βρισκόμαστε. Είναι και αυτή η απόσταση βλέπεις.
    Πάντως πατέρας είμαι. Έτσι νιώθω τουλάχιστο άσχετα που αντί για ανθρωπάκια είναι σκυλάκια. Και αυτά θέλουν τα παιχνίδια τους, τη βόλτα τους, τα ρούχα τους, το γιατρό τους, το φαγητό τους και αγάπη πάνω απ' όλα. Αυτά που δίνουν όμως είναι απερίγραπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε δεν ειπα θα ερθω με την Μαριλένα; αλλά δεν μπορεί γιατί δουλεύει και γω τώρα αρχίζω 2μηνη αυτό και αν είναι επιτυχία δουλειά και ιεκ? χρόνο θα βρώ πότε θα πέσεουν πριν-μετά οι γιορτές να'ρθούμε και αν δε θέλει η Μαριλένα έρχομαι και μόνος είπαμε. Ζουζού μη με παρεξηγείς τώρα και συ, δλδ πόσες φορές ήρθες Αθήνα? μου έστειλες κανα μαίλ να βρεθούμε? όχι :-p ε όσο για τα χρόνια πολλά στη γιορτή μου τα βλέπω και σε ευχαριστώ, αλλά αυτό το μαίλ ενημέρωσα όλους είναι κρακαρισμένο, δεν μπορώ να απαντήσω ούτε είμαι και φαν των ευχών αλλά σε ευχαριστώ τσεπα θα σου στείλω ένα μαίλ με το καινούργιο να μην παρεξηγιέσαο λολ τεσπα αυτά. Η μπλογκόσφαιρα πέθανε μπερδεγουέι για μένα αλλά στον Jim θα μπαίνω όσο μπορώ... Αυτά, φιλιά και στους 2

    Πέτρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλωνω παρων! Επιτελους! Καλα εκανες!

    Ο συνονόματος! :-P (ελπιζω να εχεις καταλαβει ποιος ειμαι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα.... Πασαπόρτι ε; καλό... βέβαια και κατάλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;