Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Print this post

Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ

Προς όλες τις αναγνώστριες: ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Αναφέρομαι σε μια συγκεκριμμένη τύπισσα. Διαβάστε παρακάτω και θα δείτε.
Στο διαμέρισμα που μένω τώρα μετακόμισα στα τέλη του περασμένου Μάρτη. Όλα ωραία και όλα καλά μέχρι... Μέχρι που ανακάλυψα ότι οι ένοικοι στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το δικό μου έχουν ένα κατοικίδιο. Ένα σκυλάκι που έτσι και αρχίσει να γαυγίζει δε λέει να σταματήσει. Κοινώς: ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ!
Το καλοκαίρι, περισσότερο, γαυγίζει από τα άγρια χαράματα. Ξεκινάει από της 4 ενώ πρέπει να ξυπνήσω στης 5 για να πάω στη δουλειά. Το μεσημέρι που είναι πάλι ώρα κοινής ησυχίας πάλι γαυγίζει. Ένα πράγμα σα να έχει χρονοδιακόπτη ο οποίος ενεργοποιείται τις πιο ακατάλληλες ώρες για να μου σπάσει τα νεύρα και τ' αρχίδια με αποτέλεσμα να μην κοιμηθώ. Διάβασα το καταστατικό της πολυκατοικίας και είδα ότι τα κατοικίδια απαγορεύονται. Εγώ δεν είμαι κατά των κατοικιδίων αλλά καλό θα είναι οι ιδιοκτήτες να τα εκπαιδεύουν λιγάκι. Τα ζώα μαθαίνουν, οι άνθρωποι δε μαθαίνουν. Έκανα παράπονα στην ιδιοκτήτρια του σκύλου (η οποία αποδείχτηκε σκύλα) και οι απαντήσεις της ήταν του στυλ: "Ζώο είναι, τι περιμένεις;", "Γαυγίζει μόνο όταν λείπω", "Τί να το κάνω;" και άλλα. Όταν της είπα για εκπαίδευση γυρνάει και μου λέει: "Τι λέτε κύριε; Είχατε ποτέ κατοικίδιο; Τα ζώα δεν εκπαιδεύονται. Σιγά μην το τυραννήσω για να μάθει να κάθεται". Το θέμα είναι ότι, εκτός όλων των άλλων, το σκυλάκι κατουράει και μέσα στο ασανσέρ και στις σκάλες. Η ιδιοκτήτρια του όμως που τυγχάνει να είναι αρκετά σνομπ, σιγά μην πάει να καθαρίσει τις ακαθαρσίες.
Σήμερα που δε δούλευα είπα να ευχαριστηθώ τη μοναδική μέρα που έχω ελεύθερη και να κοιμηθώ λιγάκι παραπάνω. Από της 6:30 το πρωί ο κοπρίτης πάλι βάρεσε εγερτήριο με αποτέλεσμα να κοιμηθώ με το ζόρι πέντε ώρες.
Όλοι στην πολυκατοικία παραπονιούνται αλλά ο μόνος που έπιασε να μιλήσει την κυρία σκυλού ήμουν εγώ. Και η πλάκα ποια είναι! Έγινα και ο κακός γιατί πολλοί που ενοχλούνται από τα γαυγίσματα πήραν το μέρος της γειτόνισας για να μη γίνουν κακοί.
"Μια πόρτα μας χωρίζει": λένε όλοι. Πολλές φορές αυτή η πόρτα γίνεται η αφορμή να ανεχόμαστε πράγματα που δε θα 'πρεπε και χάρη σ' αυτήν την ανοχή άλλοι εκμεταλεύονται καταστάσεις.
Η αναισθησία της συγκεκριμμένης δεν έχει όριο επειδή αντί να πει ευχαριστώ που δεν της κάνουμε καταγγελία και να κοιτάξει να κάνει κάτι για το πρόβλημα που δημιουργεί, έχει το θράσος να ζητάει και τα ρέστα!

buzz it!

12 σχόλια:

  1. Βρε τι προσωπικά να το πάρουμε...πολύ καλά της έκανες! Ετσι , γιατί πολύ μου τη δινουν κι εμένα οι αναίσθητοι, ξερόλες και παρτακηδες ,άνθρωποι! Είτε είναι αρσενικού, είτε είναι θηλυκού γένους.

    Κι επειδή σε κόβω να της μίλησες μάλλον ευγενικά, δε βάζεις καμια φίλη ( θηλυκού γένους! ) να της μιλήσει στη γλώσσα της;;; Γιατί εμείς οι γυναίκες ξέρουμε καλά πότε να γίνουμε σκύλες με τις σκυλούδες!!!!

    Α πα πα !! Τι κακίες είπα....:D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @nellinezi Η αλήθεια είναι ότι της μίλησα ευγενικά αλλά είτε μιλούσα σε άνθρωπο είτε σε τοίχο ήταν το ίδιο. Θα δοκιμάσω τη συμβουλή σου νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε hackaday, έχω κι εγώ σκύλο στο διαμέρισμα που γαυγίζει μόνο όταν κάποιος πλησιάσει την πόρτα (επισκέπτης, διαφημιστικά δεν εχει σημασία) και κάθε φορά προσπαθώ να τον ησυχάσω για να μην ενοχλούμε τον κόσμο, κάνω προσπάθειες πάντως, οχι "τι να κάνουμε ζώο είναι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To zwo stin periptwsi afti einai i ginaika pou ekfrazetai me afton ton tropo.
    Sti thesi sou tha allazsa taktiki xwris fisika na peiraksw to skilaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Άθλιοι εμένα μου τη δίνει η ανισθησία αυτής και όχι το ζωάκι. Αν έκανε προσπάθεια θα το εκτιμούσα άσχετα αν είχε αποτελέσματα ή όχι.
    @didgit Συμφωνώ. το σκυλάκι δε μου φταίει σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xmm Arxige ine aplo ti 8a kanis,tis ores pu ksekurazete ekini anikse sto diapaso to stereofoniko me oti pio spastiko vris ! Ke apolafse tin ekdikisi :P
    LOL otan lipi skilla gavgizi to skillaki tis :P
    btw me tin skilla oso ke opos ke na tis milisis den 8a kanis tpt sto ipografo,ine anestiti ke den 8a alaksi tpt, skeftu kati pio drastiko.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @chrisanthos LOL όταν λείπει η σκύλα γαυγίζει το σκυλάκι. Καλοοοοοοοοοοό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακόμα κι αν το καταστατικό της πολυκατοικίας δεν έκανε δεκτά τα ζώα, υπάρχει δικαστική απόφαση που επιτρέπει τα ζώα στο διαμέρισμα...
    Δεν επιτρέπει στους κοινούς χώρους της πολυκατοικίας ούτε να λερώνει ούτε βέβαια να μην καθαρίζεται από την ιδιοκτήτρια!
    (είναι και νοικοκυρά ε; )

    Από την άλλη, όντας φιλόζωη μέχρι αηδίας, δεν μπόρεσα να μην σκεφτώ πως....αν το σκυλάκι γαυγίζει όταν η κυρία του λείπει θάναι μάλλον......από τη χαρά του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποτέ δεν υπήρχε αναισθησία στις γυναίκες.Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,εγώ όταν τις χουφτώνω μου βάζουν τις φωνές.Εάν μιά μέρα δεν δω γυναίκα μέσης ομορφιάς,τρελένωμαι πέρνω τα βουνά, γίνομαι αναρχικός κ.λ.π. .Ετσι το λοιπόν είμαι αναγκασμένος να ομολογήσω ότι είμαι σκλάβος της ομορφιάς.Αυτό το άρωμα γυναίκας, όταν είναι ο καιρός της και τα ζητάει,είναι ανεπανάληπτοοοο.Α ρε τζιμάκο έχεις δικιο:γαμ....γιατι χανν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρε ωτοασπιδες ,σε βλεπω να σαταρεις, και να αρχιζεις εσυ να δαγκωνεις...lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;