Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

Print this post

ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ EURO

Αυτό το καλοκαίρι πιστεύω ότι πολλοί δε θα πάμε διακοπές αλλά θα παρηγορηθούμε με το EURO και αργότερα με τους Ολυμπιακούς αγώνες. Τι πιο καλό (αυτό είναι σχετικό βέβαια) αντί να βλέπουμε τις σαχλαμάρες που βάζουν σε επανάληψη κάθε καλοκαίρι τα κανάλια από ωραία ματσάκια με συνοδεία από μπύρες, πίτσες, σουβλάκια και ότι τραβάει η όρεξη του καθενός.
Με λίγα λόγια θα έχουμε ανασυγκρότηση του θεσμού της ανδροπαρέας. Όχι ότι οι γυναίκες δεν είναι δεκτές αλλά οι περισσότερες δεν ενδιαφέρονται για ποδόσφαιρο.
Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως εφόσον τίποτε άλλο συνταρακτικό δεν πρόκειται να μας συμβεί (μιλάω για τις διακοπές που δε θα πάμε όσοι δε θα πάμε). Πιο τυχεροί βέβαια θα είναι αυτοί που θα δούνε τα παιχνίδια σε κάποια παραλία.
Τεσπα... Τι να πει κανείς!

buzz it!

9 σχόλια:

  1. Γιατι χαλιεσαι απο τωρα;;;
    Καλοκαιρι ειναι και θα ερασει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @hackaday
    Έχεις δίκιο, φέτος κάτι θα έχουμε να χαζεύουμε και να περνάει η ώρα ...
    ...αλλά στην παραλία θα κάνει ζέστη !!
    Εγώ προτείνω κάτι άλλο πιο δροσιστικό :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε χαλιέμαι ρε πρέζα. Έχω συνηθίσει πια...
    grbase πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τέλειες βραδιές, όπως τις περιγράφεις.το ιδανικό θα είναι αν παιχτει και καλο ποδόσφαιρο...πράγμα δύσκολο τέτοια εποχή.
    οι διακοπές είναι απαραίτητες βέβαια αλλά και οι μικροχαρές-μικροαπολαύσεις επίσης απαραίτητες.ΧΑΜΟΓΕΛΑ....ΣΟΥ ΠΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και τα μπενιλίκια έξω από τα δόντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ:ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ,ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΙΛΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΥΧΤΕΣ!!!ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ!ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκάτη πολύ πετυχημένο το σχόλιο σου. Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΦΙΛΕ HACKADAY!!!ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ!ΠΙΤΣΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΣΑΛΑΤΟΥΛΕΣ,ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ!ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΞΩ!ΛΕΜΕ ΤΙΣ Μ....ΚΙΕΣ ΜΑΣ,ΓΕΛΑΜΕ,ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ το ίδιο κάνω Εκάτη... Από το να στρομώχνομαι σε club με μουσική που δε μ' αρέσει και δε μπορώ να ανταλλάξω μια κουβέντα και δεν έχω μέρος να ακουμπήσω το ποτό και τα τσιγάρα μου προτιμώ χαλαρά με φιλαράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;