Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Print this post

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ Ι.Κ.Α.

Την Τετάρτη που μας πέρασε έπρεπε να πάω στο Ι.Κ.Α. το έταιρον ήμισι επειγόντως λόγω ασθένειας. Φτάσαμε σε χρόνο ρεκόρ στο πανάθλιο κτήριο του Ι.Κ.Α. (Ίδρυμα Καταντημένων Ασθενών) και πήγαμε στις πληροφορίες για να ρωτήσουμε που θα απευθυνθούμε. Μας έστειλαν στον ελεγκτή που είναι και παθολόγος. Περιμέναμε εκεί μαζί με εφτά οχτώ άλλους ασθενείς και έξι ιατρικούς επισκέπτες (αυτοί που πουλάνε φάρμακα για λογαριασμό εταιριών και χώνονται σε όλα τα ιατρεία αδιαφορώντας αν οι αθενείς υποφέρουν με την αναμονή).
Σεβασμός στους ασθενείς μηδέν. Φώναζαν, γελούσαν σα να βρίσκονταν σε καφετέρια. Ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και μια γυναίκα - κλώσσα που έκανε τόσο θόρυβο όσο όλοι οι υπόλοιποι. Περιμέναμε υπομονετικά να έρθει η σειρά μας και όταν ήρθε πετάγεται η τύπισσα και μπαίνει στο ιατρείο. Επισημαίνω ότι δεν ήταν ασθενής. Μπίζνες ήθελε να κάνει. "Τι κάνεις; Προηγούμαστε", της λέω. "Συγνώμη, μόνο μισό λεπτάκι θα κάνω", μου λέει μπαίνει μέσα και κλείνει την πόρτα νομίζοντας ότι δε μου άφησε περιθώρια ν' αντιδράσω. Πέρασε το μισό λεπτάκι, πέρασε ένα, πέρασαν δύο, τρία, τέσσερα, πέντε και η υπομονή μου εξαντλήθηκε.
Τότε ακούστηκε η δυνατή και γνωστή στο Ι.Κ.Α. αγριοφωνάρα μου: "Αυτό το μισό λεπτό ακόμα να περάσει; Αρμένικη την έκανες τη βίζιτα". Φυσικά πριν το ξέσπασμα τα μπινελίκια έδιναν και έπαιρναν. Και τι δεν είπε ο στόμας μου. Τότε βγήκε και σα βρεγμένη γάτα εξαφανίστηκε. Τότε μου έβαλε τις φωνές ο γιατρός: "Που νομίζετε ότι βρίσκεστε κύριε; Πώς φωνάζετε έτσι; Έχετε ραντεβού;" και κάτι τέτοια. Εκεί πέταξα κορώνες: "Οι δικές μου οι φωνές σε πείραξαν; Τόση ώρα που οι ιατρικοί επισκέπτες που κωλοβαράνε και φωνάζουν δε σε πείραξε;", Αυτός επέμενε να ρωτάει αν είχα ραντεβού. "Όχι δεν έχω γιατί ήρθα ως επείγον και εσύ είσαι ο ελεγκτής οπότες θες ή όχι θα μας δεχτείς και αν σεβόσουν τους ασθενείς σου δε θα δεχόσουν την πλασιέ φαρμάκων για να κάνετε δουλειές παρατείνοντας τον πόνο των άλλων, αλλά θα την άφηνες για το τέλος". Εκεί το βούλωσε. Μετά από πέντε λεπτά μας δέχτηκε στο ιατρείο του όλο χαμόγελο θαρρείς και δεν έγινε τίποτα. Άβυσσος η ψυχή του κομπογιαννίτη. Μέσα σε ένα λεπτό, χωρίς να κάνει εξέταση, μας παρέπεμψε σε άλλο παθολόγο στο άλλο πανάθλιο κτήριο του Ι.Κ.Α.
Πάμε στο άλλο Ι.Κ.Α., ρωτάμε τον κόπανο στη ρεσεψιόν σε ποιο όροφο είναι ο γιατρός, μας λέει στον πρώτο, πάμε στον πρώτο και βλέπουμε έναν ιατρικό επισκέπτη από την ομάδα των έξι που συναντήσαμε προηγουμένως. Γαμώ τη γκαντεμιά μου σκέφτομαι. "Μην κάνεις το λάθος να μπεις πριν από εμάς", του λέω. Μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι ο γιατρός δεν ήταν εκεί και μάλλον θα είναι σε διάλειμμα. Κοιτάζω την κατάσταση με τα ραντεβού και βλέπω ότι υποτίθεται εκείνη την ώρα έπρεπε να είναι στο ιατρείο του. Πάνε να δουλέψουν τέσσερις, πέντε ή έξι ώρες και θέλουν και διάλειμμα; Τι να κάνουμε, περιμένουμε καρτερικά. Άλλη μια κυρία ήρθε και περίμενε και αυτή. Γιατρός όμως γιοκ! Ξανακατεβαίνω στη ρεσεψιόν και λέω στον κόπανο να βρει τον άλλο κόπανο (το γιατρό ντε) και να του πει ότι ήρθε πελατεία στο μαγαζί. Ξανανεβαίνω τα σκαλιά και μετά από λίγο εμφανίζεται ο λεβέντης, ο καραμπουζουκλής, ο σαπιοκοιλιάς ντεμέκ γιατρός. Ο κόπανος της ρεσεψιόν δεν μπορούσε να τον ειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή εφόσον ήξερε ότι πάμε για το συγκεκριμένο κόπανο... sorry... γιατρό; Τεσπα! Μπαίνουμε μέσα στο ιατρείο και μας ρωτάει: "Έχουμε αρρωστήσει;". "Όχι, έχουμε κλασική περίπτωση βλάβης", του απαντάω και αυτός με κοιτάζει με το βλέμμα της ισχνής αγελάδας. Εξέταση μηδέν. Μας δίνει ένα παραπεμπτικό για να πάμε στο ακτινολογικό για ακτίνες.
Άντε πάλι στο πρώτο πανάθλιο κτήριο του Ι.Κ.Α. για ακτίνες. Μπαίνουμε στο ακτινολογικό αλλά κρανίου τόπος. Ψυχή δεν υπάρχει, οι πόρτες ορθάνοιχτες, η βρώμα σε όλο της το μεγαλείο και γενικότερα αν υπήρχε κάτι αξίας να κλέψω θα το έκανα με μεγάλη άνεση χωρίς να καταλάβει κανείς. Αν ξαναβρεθώ σε τέτοια κατάσταση θα πάρω τη βιντεοκάμερα και θα τους κάνω σούργελο στο You Tube. Περιμένουμε λίγο αλλά ο ακτινολόγος άφαντος. Φαίνεται ότι όλοι στο Ι.Κ.Α. βρίσκονται σε ένα διαρκές διάλειμμα. Πάω στη ρεσεψιόν και ζητάω να τον ειδοποιήσουνε. Μετά από δυο με τρία λεπτά κάνει την εμφάνιση του ο κόπανος νούμερο τρία. "Για ακτίνες ήρθατε;", μας ρωτάει. Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει μια τόσο ηλίθια ερώτηση; "Όχι ένα κιλό φέτα θα ήθελα", του απαντάω. Τεσπα! Βγάζουμε ακτίνες και πάμε στο άλλο πανάθλιο κτήριο του Ι.Κ.Α. και πάλι. Δείχνουμε τις ακτίνες και μας λέει ο γιατρός του διαλείμματος: "Μάλιστα. Θα σας χορηγήσω αντιβίωση και depon". Έλα ρε μεγάλε! Για ένα κρύωμα, για μια βρογχίτιδα τι θα μας έδινες άλλο; Viagra; Σημείωση: Πάνω στο γραφείο του γιατρού υπήρχε ένα πακέτο με τσιγάρα και αναπτήρας. Αυτό δεν είναι κακό. Υπήρχε όμως και ένα τασάκι με γόπες. Οι γόπες για να βρεθούνε εκεί πρέπει να προϋπάρξει η διαδικασία του καπνίσματος. Αμφιβάλλω να κατέβηκε ο δόκτορας κάτω, να βγήκε έξω, να κάπνισε και μετά να κουβάλησε και πάλι στον πρώτο όροφο τις γόπες του. Απλά το επισημάνω.
Τόσα λεφτά παίρνει το γαμημένο το Ι.Κ.Α. Γιατί υπολειτουργεί; Γιατί δεν ελέγχει κανένας όλους τους καρεκλοκένταυρους που πάνε εκεί όχι για να δουλέψουν αλλά για να περάσουν την ώρα τους και να ζεστάνουν με τις κωλάρες τους τις καρέκλες; Πότε θα τιμωρηθεί κάποιος γαμώ το κέρατο μου; Η πολιτεία πρέπει να το πάρει χαμπάρι. Το Ι.Κ.Α. είναι άλλη μια ανοιχτή πληγή για την Ελλάδα.

buzz it!

18 σχόλια:

  1. Βρε συ αυτό λες; Καρδιοπαθής γνωστός που χειρουργήθηκε πρόσφατα, στο ΙΚΑ του έλεγαν οτι δεν έχει τίποτα και τα φάρμακα που παίρνει είναι βλακείες, θα τον ψόφαγαν τον άνθρωπο.

    Ποιος να τιμωρηθεί;

    Ποιος τιμωρήθηκε ποτε;

    Οι μεγαλοκαθηγητάδες της Αμαλίας Καλυβινού και του Παναγιωτάκη Βασιλέλη; Εδώ δεν σπλαχνίστηκαν ένα μωρο. Αν ήταν δικοί τους άνθρωποι θα έσκουζαν σαν τις πουτάνες και θα κινούσαν Θεούς και δαίμονες.

    Είναι καθαρά θέμα τάξης και κράτους. Και δικής μας ανοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Πολίτης της Μπανανίας Έλα μου ντε! Εγώ το λέω αυτό; Είδες τι μαλακίες που σκέφτομαι και λέω ώρες - ώρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την θλιβερή πραγματικότητα λες, αυτά είναι απλά τα δείγματα της παθογένειας. Άνθρωπο χειρουργημένο να τον στέλνουν απο τον Άννα στον Καιάφα για 90 ευρώ. Στο ΙΚΑ πρέπει να πέσει μπουρλότο. Σε όλο το σύστημα υγείας. Απο τα υπουργεία τους μέχρι τον τελευταίο απο αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς δεν εχω μπλέξει ιδιαίτερα με το ΙΚΑ αλλα θα συμβεί και αυτό οπότε ειμαι προετοιμασμένος, ελπίζω.
    Εχω μπήξει κι εγω τις φωνές στο παρελθόν.
    Το ΙΚΑ θέλει αναδιοργάνωση απο το μηδέν φιλε, και θες η οχι, ειναι και το ίδιο ασθενής.
    Μόνο στον ΟΑΕΔ, χρωστάει το ΙΚΑ 6 δις !
    Το προσωπικό του ΙΚΑ βρίσκεται ανάμεσα στη νοοτροπία Δημοσίου και απόγνωση, αφου οι απλοί υπάλληλοί του καλούνται να λειτουργούν μεσα σε κανονισμούς αρχαίους αλλα και μεσα στην αθλιότητα μετά απο τις περικοπές μισθών.
    Δεν παίρναν και πάνω απο 1.150 - 1.200 ευρώ, μη νομίζεις.
    Οι γιατροί ειναι άλλο καπέλλο, ειναι απλά μιά φάρα που έγιναν γιατροί για τα φράγκα οι περισσότεροι. Λίγοι ειναι της προκοπής.
    Τελος πάντων εύχομαι να ειναι καλά σήμερα η γυναίκα σου και να 'χετε υγεία. Μην τρελαίνεσαι και πάθεις κι εσυ τίποτα :)
    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Πολίτης της Μπανανίας Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η βουλή. Από εκεί να ξεκινήσουμε. Εκεί είναι η πηγή του κακού.
    @tzonakos Είσαι τυχερός που δεν έχεις πολλά πάρε - δώσε με το Ι.Κ.Α. Να σου πω ένα μυστικό όμως; Όσο πρετοιμασία και να κάνεις ποτέ δε θα είναι αρκετή για να αντιμετωπίσεις το Ι.Κ.Α. Και κάτι ακόμα: Το Ι.Κ.Α. δε θέλει αναδιοργάνωση αλλά γκρέμισμα. Όσο για τους μισθούς; 1150-1200 ευρά για μένα είναι όνειρο θερινής νυκτός. Τόσα χρόνια δουλεύω και ποτέ μου δεν τα πήρα αυτά τα λεφτά. Μια ζωή στα 650-750 και οπι περισσότεροι ιδιωτικοί υπάλληλοι κυμαίνονται στα 600 -750, δηλαδή κάτι παραπάνω από τα μισά που παίρνουν οι καρεκλοκένταυροι. Σύγκρινε τα με τα 450 που παίρνω από το ταμείο ανεργίας και βγάλε συμπέρασμα. Να τους γίνουν περικοπές και να του απολύσουν για να εκτιμήσουν αυτό που είχαν και να καταλλάβουν και τον απλό κοσμάκη που είναι μια ζωή το θύμα.Πες με ζηλόφθονο, πες με κακό αποκάλεσε με όπως θέλεις. Δε μ' ενδιαφέρει. Ναι, για αρκετούς από αυτούς θέλω το κακό τους. Δεν είναι δυνατόν να μου ζητάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι συμπαράσταση στις απεργίες τους και να κατεβαίνω μαζί τους στις διαδηλώσεις τους επειδή τους ήρθε το αυγό στον κώλο. Όταν εγώ δούλευα ως οικοδόμος κανένας τους δεν ενδιαφέρθηκε ούτε κατέβηκε για συμπαράσταση σε πορείες. Τώρα ανακάλυψαν ότι είναι τρωτοί όπως όλοι μας. Εκεί να τους γαμίσουν γιατί τόσα χρόνια δεν εκτιμάνε τι έχουν ούτε τον κόσμο που τους πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ μου φίλε, το ΙΚΑ είναι ακριβώς στην κατάσταση που αρμόζει σε μια χώρα σαν την δικήμας. Στην ίδια κατάσταση που είναι οι δρόμοι, η καθαριότητα, η κρατική μέριμνα, οι εργασιακές συνθήκες, οι συντάξεις, η πολιτική, η ισότητα...κατάλογος μακρύς και ανοιχτός.
    Το περίεργο θα ήταν να έχουμε στη χώρα ΙΚΑ ας πούμε Σουηδικό. Λυπηρό αλλά...
    Είναι να μη τους χρειαστείς φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Όντως Γιάννη. Δεν έχεις και άδικο. Μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και ως τον καθρέφτη της Ελλάδας. Χιλιοραγισμένος γι' αυτό μας δ΄ρνει τόση γκαντεμιά. Βάλε και το Μητσοτάκη και θα έχεις τον πιο φονικό συνδιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάλια η κατάσταση. Μακάρι κανείς να μην τους χρειαζότανε ποτέ. Φταίει η νοοτροπία αυτών που μόνο γιατροί δεν πρέπει να ονομάζονται. Πες τους συνταγογράφους και πάλι μεγάλη χάρη τους κάνεις!
    Ελπίζω το έτερο ημισυ να'ναι καλά και όσο πιο μακριά απ'αυτούς τόσο το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να το πούμε απλά;

    Η Ελλάδα έφαγε τα ψωμιά της. Αυτά που λέτε είναι τα χιλιάδες συμπτώματα.

    Πάρτε τις αποφάσεις σας, έρχονται άγριες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @DaisyCrazy Ευχαριστώ. Μια βρογχίτιδα είναι και την παλεύουμε. Δεν είναι τόσο τραγική ασθένεια. Στην ουσία ένα βαρύ κρυολόγημα είναι. Απλά η ταλαιπωρία που υποστήκαμε για άλλη μια φορά μου έσπασε τα νεύρα.
    @Πολίτης της Μπανανίας Ήρθανε οι άγριες μέρες. Απλά τώρα άρχισαν να ξεδιπλώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσε ρε φίλε και ’γω στο ΓΑΜ'ΙΚΑ υπάγομαι και τα ίδια τραβάω. Μόνο που δεν ήξερα αυτό με το εξαφανιζόλ, πως κατεβαίνεις, γκαρίζεις στον υπανθαρχίδα και αφού ξαναγκαρίξεις στον ιατρό που έχει δώσει όρκο στον Μαμωνά, ίσως και να κάνεις τη δουλειά σου. Θα το εφαρμόσω γιατί τελευταία δεν τη παλεύω καθόλου. Ρε η άλλη δε δέχτηκε να γραφτούνε στο ΊΚΑ οι φυσικοθεραπείες μου γιατί λέει δεν θα πάρει ποτέ τα λεφτά της ποτέ!!!! σου λέει κάτι αυτό?
    Τι να πω τη μπανανία μου μέσα ρε φίλε, στα πρόθυρα είμαι και έτσι όπως είμαι.
    Πάλι καλά που υπάρχει και το blogging και ξεσπάω, δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα.
    Την Ελλάδα σας μέσα ρε, φόρους πληρώνω όταν δουλεύω, λχίας έγινα, τώρα με στίβετε στον καρυοθράυστη δεν έχω χρόνο ούτε να χέσω σε συνθήκες απάνθρωπες και πρέπει να είμαι και ευγνώμων που για 1 χρόνο αν αντέξω αυτές τις συνθλήκες θα έχω πάλι δουλειά γιατί εκεί έξω ο μαλάκας ο Έλληνας αντί να μου πεί παράτατα και πάμε να τους σαπίσουμε όλους λαμογοπολιτικοκλεφτοκοταδοδημοσιοκαφρομασόνους, περιμένει πότε θα πέσει η βίδα να μπεί η επόμενη αυτός δλδ. Εκεί κατάντησε η γενιά μας γαμώ και το λαϊφ στάϊλ σας και τους φλώρους σας και τις ξεκολλιάρες σας

    Ρε φτού

    Κάτσε αυτό θα το κάνω και ανάρτηση στ μπλόγκ μου μ’άρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειάσου καλέ Δημητρούλη...ε,έχμ έχω,να πώ ότι πρώτον έσκασα στα γέλια,(έ,εμ ΌΧΙ με το πάθημά σου φίλε) ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΑΥΤΟ οκ?αλλά με τον απίστευτο τρόπο,που περιγράφεις την εντελώς παράλογη και θεότρελλη περιπέτειά σου...ε,ναί έχεις ΌΛΑ τα δίκια του κόσμου,ό-λα όμως οκ?και πιστέυω κανείς δ ε θα υπάρξει,εδώ μέσα που να σου πεί σε σχόλιό του, ότι δ εν έχεις δίκιο και αν υπάρξει,εάν έρθει κάποιος εδώ στο μπλόγκ σου και πεί,ότι ΔΕΝ έχεις δίκιο κάπου για μένα (με συγχωρείς που θα βρίσω,στο σπιτάκι σου)δε μ'αρέσει να βρίζω στα σπιτάκια των άλλων-αλλά για μένα όποιος πεί ότι δεν έχεις δίκιο θα είναι,μαλάκας με περικεφαλαία ή θα είναι απλά,στη κοσμάρα του...ένα τέτοιο παρόμοιο περιστατικό,μου χε τύχει και μένα σε νοσοκομείο της Αθήνας στη Πολυκλινική συγκεκριμένα...όπου είχα πάει,να κάνω εξετάσεις για το γυμναστήριο,(το τρίπλεξ) συκεκριμένα που είναι,εξέταση που ΔΕ τη κάνει ο οποιοσδήποτε και τη κάνουν,μόνο σε πολύυ δύσκολες περιπτώσεις που υπάρχει,ίσως υποψία ότι μπορεί κάποιος να πάσχει,από κάποια σοβαρή καρδιοπάθεια και όταν,ο γιατρός ζητά επιβεβαίωση σε αυτήν την υποψία...οκ?...ε, θυμάμαι λοιπόν μιά,καριόλα (ζητώ και πάλι συγνώμη)έξω από το γραφείο,του μαλάκα και βαρυπεπόνια καρδιολόγου,που είχε πιάσει το τηλ της που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ,ΟΤΙ ΤΟ ΧΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥΣ...και έκανε,κοτσομπολιό και χασκογελούσε σαν ΗΛΙΘΙΑ από,την ώρα που πήγαμε σε άλλο όροφο να κάνουμε την εξέταση και μπήκαμε στο γραφείο του ηλίθιου γιατρού,μέχρι που βγήκαμε και ήρθε η ώρα,να φύγουμε και μιλάμε τώρα για ΠΟΛΥ ώρα...οκ?..και το θυμάμαι επειδή,η μάνα μου το χε σχολιάσει,επειδή της είχε κάνει ΠΟΛΥ άσχημη εντύπωση...ε,από κάτι τέτοιες καριόλες και από κάτι τέτοιους,καριόληδες έχει μπεί μέσα το δημόσιο,καλό μου παιδί..και οι δημόσιες υπηρεσίες..το μόνο που με κρατά στο ΙΚΑ είναι ότι,παίρνω σύνταξη από κεί και ότι έχω κάποιες παροχές..ειδαλιώς...άστα...έχεις δίκιο πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Aθανασία Βρίσε ελεύθερα και όσο θέλεις Αθανασία. Δεν υπάρχει λογοκρισία, ούτε θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα. Ηκατάσταση στο Ι.Κ.Α. είναι γνωστή σχεδόν σε όλους. Είναι κοινό μυστικό ότι σχεδόν τα πάντα εκεί πέρα υπολειτουργούν. Αυτό που μου τη δίνει στα νεύρα είναι ότι κανένας δεν κάνει ελέγχους από το κράτος και κανένας δεν τιμωρείται. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα τη διαιώνιση του προβλήματος, καρκίνου να πω καλύτερα. Τη σύνταξη τη δικαιούσαι και δε σου τη χαρίζουν. όσο για τις παροχές μη νιώθεις ευγνώμων. Οι συνταξιούχοι έχουν παραπάνω παροχές. Αυτό πάλι ποτέ δεν το κατάλαβα. Γιατί να υπάρχει διαφορά μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα σε όλα; Σε μισθούς, ασφάλιση εφ' άπαξ κλπ. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ektoras λαμογοπολιτικοκλεφτοκοταδοδημοσιοκαφρομασόνους
    χαχαχαχαχα... που το σκέφτηκες όλο αυτό το σιδηρόδρομο; Μεγάλη συμβουλή: ΑΝ δε φωνάξεις και αν δε βρίσεις δουλειά δε θα κάνεις με το δημόσιο και περισσότερο με το Ι.Κ.Α. Πάντως το blogging και σ' εμένα λειτουργεί ως βαλβίδα αποσυμπιεσης. Τα λέω εδώ και δεν ξεσπάω πουθενά αλλού. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημητρη σου εχω τη λυση... go away.........
    και μην ξαναρθεις, αμα βολευτεις εκει, ειδοποια να καταφτασουμε και εμεις!!!
    Ξεχασες να τον βρισεις και με την τελευταια μοδα στις βρισιες: Αντε μη σου κανω καμια περαιωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατι ηξερε πριν χρονια ο απαιχτος ΨΑΛΤΗΣ στην ταινια που ειχε τραβηξει τα ιδια και χειροτερα στην εφορια... αυτη ειναι η πραγματικοτητα...
    NO SOLUTION IN GREECE ILLNESS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @mygreek Γεια σου Τάσο. Βρισιές με λίγες θερμίδες δε χρησιμοποιώ. Επειδή μου αρέσει να ζω την κάθε στιγμή στο έπακρο προτιμώ να χρησιμοποιώ πιο ωμό υβρεολόγιο. όσο για το go away είναι μέρος των σχεδίων μου αλλά όχι τώρα. Ας πάρω πρώτα το πτυχίο και μετά. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η πουτάνα η τύχη. Θ σ' έχω στα υπόψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ανώνυμος Πολύ σωστός. Αν θυμάμαι καλά ο τίτλος της ταινίας ήταν "Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;